跳至

首頁

尾頁

別墅

我老爺張綠咭過左期,請問可以再申請嗎?( Background: 我奶奶和老公已是citizens)

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我老爺張綠咭過左期,請問可以再申請嗎?(+

原帖由 laurat 於 14-11-09 發表
我老爺張綠咭過左期,請問可以再申請嗎?( Background: 我奶奶和老公已是citizens)

...
係咪啱啱過期?可以續期

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

過期續期就得架啦,上網可以預約時間同地點,到時親身去補領就可以,
過咗期一年內都可以續期,綠卡每十年要續一次。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

引用:過期續期就得架啦,上網可以預約時間同地點

原帖由 rose-mag 於 14-11-09 發表
過期續期就得架啦,上網可以預約時間同地點,到時親身去補領就可以,
過咗期一年內都可以續期,綠卡每十年 ...
他應該過了期超過一年……仍可續領嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

laurat 發表於 14-11-9 05:23
他應該過了期超過一年……仍可續領嗎?
申請咗先,好多老人家都會唔記得,當然而家緊咗,但唔代表唔得。

http://www.uscis.gov/green-card/after-green-card-granted/renew-green-card
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

rose-mag 發表於 14-11-10 03:28
申請咗先,好多老人家都會唔記得,當然而家緊咗,但唔代表唔得。

http://www.uscis.gov/green-card/after- ...
Thankssss

首頁

尾頁

跳至