嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

咳嗽啖多,點算呀?!

我個b仔巳經睇左2次醫生,但吾知點解仲係好多啖呀,
有一晚仲咳到差d要入醫院呀,嚇到我死呀!
咁我使吾使同佢去私家醫院度"拍啖"呢???

民房

Re: 咳嗽啖多,點算呀?!

I think bring your son to hospital for check up may be a good choice. Your son may suffer from asthma if he has severe cough with most whitish sputum.

大宅

你一係試下猴棗散丫 !!! (我用開余x生)
我呀b咳親又係食西藥唔得, 但食左猴棗散就好快無痰 + 無咳, 通常每次連續食3日, 每日一次,但都唔平, 成100蚊一枝o架 !!!

複式洋房

我都聽過有些人會買猴棗散,
或八寶散.... !!!
幾駛得過喎!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 妹妹霖是我們的心肝寶貝, 多咗個妹妹, 做咗家姐了 [雪霖的相薄]

大宅

同豆豆331一樣,我會俾余x生猴棗散BB食。

依家余x生做緊全線九折,到今個月十二號。我都會買定幾枝睇門口。

大宅

我都係呀, 若果西醫吾得, 我會比猴棗散佢食, 食幾支就會清左d架, 雖然就貴左d, 但係佢係無咩味既, 即係無其他xx散果d味, (因為我個仔吾食有散味果d架) 比bb食左佢都吾知架!

別墅

猴棗散我個女試過係得假!!! (濟x堂係裕X買)
[/img]

首頁

尾頁

跳至