自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

真係唔係人!
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

連阿媽都出賣, 唔知個官會點判?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

珍珠宮

真係好變態...

唔知講咩好
好好過每一天......

大宅

案中3個人都係不可理喻.
個個都好自己, 為咗自己出賣身邊嘅人或威脅身邊嘅人.
希望呢個世界只有3個呢類人啦!!
個官要嚴懲呢啲人!!

:-D 歡迎到我的Blog  :-D

男爵府

好媽媽勳章

出賣朋友已經覺得好可恥
原來連阿媽都出賣,呢對狗男女最好拉返上大陸打靶

男爵府

都唔明佢自己都結咗婚, 有老公, 雖然要出外公幹,
但兩公婆都會行埋架, 佢老公一來唔覺個老婆唔妥, 二來好無"故"比個賤佬睇咗自己同老婆行房情況, , (真係咩世界)
報紙形容幾乎日日做, 個賤男唔駛返工架, (正職做愛兼玩偷拍) 黃慧心個老公日日唔係屋企既咩, 可以比個老婆日日出街偷食?

仲要食唔夠, 有另外再多兩個男人有關係?D 人真係日做夜做, 犀利!

子爵府

畀面勳章

佢哋實在過過份啦!------

公爵府

親子王國15週年勳章

個女人又蠢又癡線架!個男人超cheap lo! 兩個都唔係人離架!拉佢地浸豬籠啦!

男爵府

黃慧心個老公都好無"故", 比個賤男睇哂,
點解佢唔發現個老婆唔妥呢?就算公幹都唔係日日架,但呢兩個狗男女就幾乎日日要做喎, 如果日日都要出街點解唔話吓個老婆?
個賤男唔駛做架!(可能正職係做愛同偷拍)

個女既偷食都唔夠, 仲有另外兩個男人都有關係!

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

姣婆遇著脂粉客.佢地天生一對.大家都甘賤.

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

贊成呀!
原來連阿媽都出賣,呢對狗男女最好拉返上大陸打靶 [/quote]

男爵府

mm

個女人究竟有幾個男人架?
日日做
個男人可以日日咩?
無業先可以
個女人好賤,老公甘辛苦返工
佢又甘辛苦去勾老

原文章由 katiebbmama 於 08-3-19 16:00 發表
都唔明佢自己都結咗婚, 有老公, 雖然要出外公幹,
但兩公婆都會行埋架, 佢老公一來唔覺個老婆唔妥, 二來好無"故"比個賤佬睇咗自己同老婆行房情況, , (真係咩世界)
報紙形容幾乎日日做, 個賤男唔駛返工架, ...

男爵府

世界真係冇奇不有, 唔掛之得, 有句說話係 "一百歲唔死都有新聞". 呢個係咩女人黎架.
:-P

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

偷食都算啦,點解要搞埋阿媽,搞埋老友??

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

原文章由 bkfans 於 08-3-19 16:41 發表
總之三條狗男女都係賤人之最.

用狗黎形容佢地, 都侮辱左d狗.

三條人渣拎去堆田, 都染污染地球.

誰是第三個?v太太?她好像都是受害人.
最變態是那個黃心慧,可惜她不是被告,不會被罰!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原來呢個世界真係有禽獸存在架.
希望法官大人重判啦.

首頁
23456...7

尾頁

跳至