跳至

首頁

尾頁

別墅

Hi All 060601 既bb 媽咪, 如果可以的話, 今年一齊玩下啦, 我記得之前我地e到有10個6月1日既bb, 今年6月1 日係星期日呀

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

但打算同囡囡去 disneyland 玩和食 buffet ......

別墅

吾緊要啦, 如果有興趣米一齊玩下姐, DISNEYLAND 都係好好既節目WOR
原文章由 BOBO128 於 08-3-30 00:29 發表
但打算同囡囡去 disneyland 玩和食 buffet ......

大宅

好媽媽勳章

還記得cute 10,都未出來相聚過。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我平時好少上 0606 媽咪會, 有約會 pm 通知我. 謝謝

原文章由 可愛QQ 於 08-3-31 23:09 發表
還記得cute 10,都未出來相聚過。

大宅

好媽媽勳章

你們有無 好提議?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我囡囡又係060601呀,有節目可以預埋我嗎?仲未諗到點同囡囡過生日

複式洋房

回覆 #1 mariechen 的文章

好呀, 終於有人post啦, 我先嗰排post過一次都冇人覆。好呀一齊攪啦, 有冇諗過响MacDonald攪呀!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

別墅

Hi ent12d,
哈哈! 你終於出現la, 等緊你呀!
麥當當都好wor, 可以容納多d人, 睇下到時有幾多人Join啦, 先決定日期同地點? 之後再firm人數,

原文章由 ent12d 於 08-4-16 23:38 發表
好呀, 終於有人post啦, 我先嗰排post過一次都冇人覆。好呀一齊攪啦, 有冇諗過响MacDonald攪呀!

大宅

好媽媽勳章

好呀,先商討日期,但正日因剛巧是sun.而我家人也打算跟囡囡慶祝。

複式洋房

回覆 #9 mariechen 的文章

唔好意思呀, 之前忙到嘔, 好耐冇上嚟同咁多位靚媽傾計 遲到好過冇到, 我而家現身啦. 我唸正日可能好多親戚同朋友會同佢哋慶祝, 不如之前個星期六或者係攪龍曆呀,06年 6月1日咪就係端午節後嗰日囉, 呀, 唔得,我老爺話要慶祝龍曆 不如之前嗰個星期六7/6好唔好呢?

至於地點, 大家不防睇吓呢個網址: http://www.methodist-centre.com/fss/2_2_1.htm, 呢到係灣仔的循道衛理中心, 佢哋可以幫bb攪生日會, 仲有人帶活動添, 好似都幾好. 我星期六都會打電話問吓. 俾啲意見啦各位!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

複式洋房

回覆 #11 ent12d 的文章

加埋yau.yau同埋我個朋友仔咁咪有12個靚仔靚女囉 , 咁佢哋呢班Cutie Twelve咪型過Ocean Elevens!!!!

大宅

好媽媽勳章

都好似幾好咁,最好係有主持同度身定做game(跟佢哋年齡),你哋有無其他介紹,我自己諗到頭都大。

子爵府

好野,好野 預埋我,時間地點都無所謂

複式洋房

已經問過循道衛理啦, 詳情如下:

收費:
6月前 6月1日起
20-40人 $1,500 $1,800
41-60人 $1,700 $2,000
包節目, 生日咭 30 張, 禮品包, 生日帽, 1-2個導師加1個職員

每節1.5小時, 每多30分鐘收$300

節目:

可以因應當日出席的小朋友作安排, 當然我們這班壽星仔女就有專人帶佢地玩遊戲, 好似返PLAYGROUP咁.

日期:

暫時31/5同7/6都有位, 但31/5都有人問緊. 但是我諗諗吓好似星期日會好啲, 因為星期六的時間只有晚上6-8:30, 呢啲時間好多時都係食緊飯, 同埋玩得太開心佢地當晚會發惡夢呢! 所以就時間同日期, 我有以下建議:

2:30-4:30
25/5 OR 8/6 (端午節)

大家俾啲意見啦!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ent12d 於 08-4-22 19:02 發表
已經問過循道衛理啦, 詳情如下:

收費:
6月前 6月1日起
20-40人 $1,500 $1,800
41-60人 $1,700 $2,000
包節目, 生日咭 30 張, 禮品包, 生 ...

ent12d﹕
多謝你的資料,等我哋煩少好多。
我哋"lee"兩日都ok,方便大家沒所謂。

子爵府

我都無問題

別墅

Hi, ent21,

Thank you 呀, 搵都個甘好又平又有野玩既地方, 我兩日都可以, 但25/5 會好少少, 可預祝生日ma , 如可以我地留個e-mail 比你, 方便d聯絡la, 請check pm la !

別墅

SORRY, SORRY 係ent12d 至啱, 比左個e-Mail 你la, 仲有個msn, 我返工可msn呀!
原文章由 mariechen 於 08-4-23 15:31 發表
Hi, ent21,

Thank you 呀, 搵都個甘好又平又有野玩既地方, 我兩日都可以, 但25/5 會好少少, 可預祝生日ma , 如可以我地留個e-mail 比你, 方便d聯絡la, 請check pm la ! ...

複式洋房

唔好咁客氣啦各位靚媽, 我都好期待可以帶佢哋見吓面. Mariechen我收到你個reply但唔知點攪, 等我今日下午忙埋少少嘢再覆你吧!

首頁

尾頁

跳至