育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

請介紹好用的側揹揹帶? THANKS

如題

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Re: 請介紹好用的側揹揹帶? THANKS

法國red castle
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

伯爵府

Combi都係一個唔錯嘅選擇,我囝囝宜家19個月大,我仲有揹住佢出街,都唔痛...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

奀豬mami

combi 係唔係腰bag型 ,荷花賣約HK$650.0 左右o個款?
我都覺得好 , 不過價錢太貴 .
有冇第二度賣得平d o既地方介紹 .

lala

伯爵府

係呀,就係腰包型個隻,我都係荷花買,雖然貴d,但係好好用囉
:-P :-P :-P

男爵府

Hi lala1125,
我諗你記錯喇,如果type C(有seat位)o個隻買$712,而奀豬mami用緊type K,只係買$450,我都心大心細唔知買邊隻好...我會o係復活假帶埋囝囝去試下邊條好D

男爵府

Hi - fi fi ,

Thank you for your information !

其實 , 我未買住 ga , 我bb 兩星期後先係預產期 ,
朋友問我要乜野咁用o既 禮物 , 我諗緊好唔好用呀 !
請問你所講o既type K 都係o係荷花到見到嗎 ?

lala

男爵府

Hi lala1125,
首先預祝你生產順利,BB肥肥白白健健康康:-P
如果你想for埋初生用o既揹帶,我建議你買combi有三個function個條喇,可以打橫(for初生至2個月),之後前揹(面向你自己),仲有背脊揹,價錢800蚊左右,個款都幾ok嫁,揹出黎唔太cheap...combi type k係for 6個月至36個月嫁,係腰bag型揹帶,你遲d就會清楚嫁喇...combi唔係太多地方有得買喇,荷花,崇光同永安有,你可以去睇下喇
lala1125 寫道:
Hi - fi fi ,

Thank you for your information !

其實 , 我未買住 ga , 我bb 兩星期後先係預產期 ,
朋友問我要乜野咁用o既 禮物 , 我諗緊好唔好用呀 !
請問你所講o既type K 都係o係荷花到見到嗎 ?

lala

男爵府

fi fi ,

多謝你提供參加見意 .
我都祝你BB 快高長大 , 健健康康 !

lala

洋房

我買過Aprica的揹帶,荷花賣$1,100或$1,200.我去過BeBe Dream, 好似買$800再有8折,差不多平成半。
希望你買到好嘢兼平嘢啦。

首頁

尾頁

跳至