跳至

首頁

尾頁

大宅

星期五帶凱敏去海泉灣玩三日.要到星期一夜晚12點先返到香港.唔知要帶d咩去好.又驚帶小左野.到時..要係大陸個邊買..驚唔乾淨, 有冇媽咪之前有帶bb去旅行既經驗.可以幫一幫我呀!
而家我只係汁左.......
清單:
1:17塊片片
2. 2包80片濕紙巾(因驚衛生問題.要勤抺手)
3. 消毒抺手液(免過水. 可給bb使用)
4.15次奶奶
5.1次糊仔
6.帶左小量餅餅
7. 葡萄糖粉
8.一條大毛巾
9.消毒紙巾
10.奶咀
11.10條手巾仔(諗住用住就掉.已經舊了)
12.3對(蚊)仔 (用完掉)
13.沖涼液連洗頭水
14.棉花捧(我個衰女每次沖完涼都要撩耳耳)
15.一件背心褸(冷氣地方著)
16.一件長袖褸(怕夜晚凍)
17.一件羊毛衫(不防之需)
18.四條長褲
19.5件底衫
20.5件外衫
21.奶樽: 3個大3個細(會唔會太小?????)
其實我係咪應該入d水帶埋去會好d呢????
仲有我留左d咩係冇帶嫁???????????
真係好急呀!!!!!!我而家遲左上黎求救.....因我到而家先有空可以上黎....!!!!!!

複式洋房

我覺得一定要帶水...千祈唔好嫌重....大陸d水信唔過....之前我哋只係返深圳1日我都帶咗1L既水

大宅

原文章由 yan1014 於 08-3-20 00:13 發表
星期五帶凱敏去海泉灣玩三日.要到星期一夜晚12點先返到香港.唔知要帶d咩去好.又驚帶小左野.到時..要係大陸個邊買..驚唔乾淨, 有冇媽咪之前有帶bb去旅行既經驗.可以幫一幫我呀!
清單:
1:17塊片 ...

我 email 我做嘅 bb 旅行裝備表比你!
只許周官放火 不許百姓點燈

洋房

我下個月去Bangkok, 可唔可以 email 你做嘅 bb 旅行裝備表比我!

大宅

好媽媽勳章

新年o既時候, 我都帶o左丰丰去聚龍灣玩三日兩夜, o個時撞正好凍, 但係我都冇帶你咁多o野. 不過我諗你都係帶埋水好d, 如果食得baby food就帶埋啦!

原文章由 yan1014 於 08-3-20 00:13 發表
清單:
1:17塊片 ...

大宅

原文章由 dogdogling 於 08-3-20 07:56 發表

我下個月都帶怪獸去澳門,可唔可以e埋比我參考吓.......唔該

複式洋房

I bring my son to Macau on Next Monday. Please PM me details. Thanks.

禁止訪問

複式洋房

Hi dogdogling,

可唔可以pm比我呀? Thank's!!

原文章由 dogdogling 於 08-3-20 07:56 發表

大宅

Hi dogdogling, would u pls PM me a copy as well? Thank you very much. :lol:

別墅

我都想要..睇下有咩漏
[email protected]

大宅

to all
個 list pm 唔到架,要就 pm 個 e-mail 俾我。
有 email 嘅就 send 咗啦,please check !
只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

去澳門既媽咪們,你地會唔會帶水過去 如果帶又會帶幾多呢 仲有食果方面點解決 返黎可唔可以話比我知有咩要留意

唔好意思.....咁多問題 ...其實我咁大個女都未去過澳門架,老公都剩係細細個去過一次,講出黎真係笑大人個口吖 ,今次重要帶埋隻怪獸去,真係有D擔心

禁止訪問

男爵府

dogdogling,

我都想要"bb旅行裝備表比",可唔可以email埋比我!!我已經pm咗俾你喇!
thx!!

原文章由 dogdogling 於 08-3-21 23:43 發表
to all
個 list pm 唔到架,要就 pm 個 e-mail 俾我。
有 email 嘅就 send 咗啦,please check !

複式洋房

bb旅行裝備表

我都想要"bb旅行裝備表",可唔可以email埋比我!!我已經pm咗俾你喇!

洋房

咁唔該你e-mail我!!

[email protected]

Thank you!!!

男爵府

dogdogling,

已經收到個"bb旅行裝備表比"喇!非常之詳細,唔該晒!!

民房

Hi dogdogling,

Can I have the list too. My email: [email protected]

Thanks a lot.

大宅

我都收到啦,唔該晒

首頁

尾頁

跳至