美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻瘦身TEA最正?

如題
飲助助身體會適應
得都變唔得
想轉
有咩好介紹?
COOKIES同2R賣果隻好唔好?
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 邊隻瘦身TEA最正?

minatheone,

I tried 2R flower tea, so so la, If 助助身 not suitable for you and you don't need to try 2R flower tea la, because I felt 助助身 more better then 2R flower tea.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

助助身TEA有效我知
但飲得耐身體會適應
會無效
所以我想轉....
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

男爵府

好媽媽勳章

好耐無飲助助茶,仲有成盒係度,SO 今日飲返, 我係飲綠茶架,但飲左一杯咋, 唔知點解好想嘔呀,唔知係咪我個胃不嬲麻麻,SO 唔適合飲 GREEN TEA 呢?

複式洋房

有次夜晚飲左訓唔著架

大宅

英國琪 寫道:
有次夜晚飲左訓唔著架

tea會提神
拍啦安綿藥啦!

首頁

尾頁

跳至