嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

請分享下...thx

男爵府

Re: 分享下有乜野同bb洗衫呢??

我係百X買一隻叫Castle的洗衣粉, 有嬰兒配方, 才$19一盒, 好好用. 我用洗衣機洗.

大宅

威潔bb洗衣液.....香 !!

男爵府

yuenwa 寫道:
我係百X買一隻叫Castle的洗衣粉, 有嬰兒配方, 才$19一盒, 好好用. 我用洗衣機洗.

我都係用呢隻, 不過等特價, 買一送一先買. 即$19-有2盒..

我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去
該用戶已被刪除

民房

我係用Pigeon BB洗衣粉, 因純天然植物成份, 無色無香料, 比bb用會放心d
另外最近轉用o左在西貢盧冠庭開果間綠色店舖度買o既SeaFoam洗衣粉, 朋友介紹的, 效果都唔錯o架

大宅

我用combi.日本製.一盒用足四個月.

子爵府

I use Combi too. Good. :-P
我個寶貝仔係屎撈B

民房

Dear tinbaby,

I want to ask the name and telelphone number of the "green shop" you mentioned.

Thank you very much,
Jasmine

民房

Dear Jesmine,
It calls "綠色生活專門店" tel : 2792 0106
^^

民房

Dear tinbaby,

Thanks very much.
Jasmine

公爵府

牛年勳章

tinbaby 寫道:
Dear Jesmine,
It calls "綠色生活專門店" tel : 2792 0106
^^

請問幾錢盒, 有什麼好處, 能去到朱古力污漬嗎 在西貢市中心嗎

民房

Hi CMMANDY,

我記得應該係$198.00一桶 (1加侖), 幾襟用架, 大人bb都用得, 咁我成日抱住佢都唔怕我d衫有什麼有害化學物質'high'到佢麻 !
但我唔知洗唔洗到朱古力污漬, 你可以打電話去問問^.<

大宅

用過Napisan 和威潔bb洗衫液,sorry 我返而因為威潔bb洗衫液好難"文",所以再用

大宅

威潔BB洗衣液

大宅

威潔BB洗衣液 :-P

大宅

Combi, 威潔 & Swiss Baby都用過, 最後用Amway BB SA8 ($208/box), 大約用到3-4個月,洗得真係好乾淨。

首頁

尾頁

跳至