自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

黃 續 稱 , 浸 浴 期 間 她 步 出 浴 室 , 從 被 告 手 上 拿 取 兩 杯 紅 酒 , 返 回 浴 室 將 「 有 料 」 的 一 杯 紅 酒 給 予 V 太 太 飲 , 浸 浴 後 把 T-back 內 褲 送 贈 , 並 說 : 「 T-back 係 幾 好 ! 」 V 太 太 穿 上 T-back 及 自 己 的 運 動 服 , 而 她 只 用 圍 巾 包 裹 身 軀 , 兩 人 步 出 浴 室 , 與 身 穿 長 袖 衫 下 身 僅 內 褲 的 被 告 共 晉 晚 餐 , 為 V 太 太 補 祝 結 婚 。

我諗冇一個女人會同一個下身只著內褲既男人食飯, 有乜可能....mouth:

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[

大宅

我又係睇到呢句好唔明
比著係我~我立即入房換衫走人
都傻傻地架~
所以我覺得強姦呢件案都唔係咁簡單

禁止訪問

大宅

原文章由 EVA222 於 08-3-20 13:48 發表
匪夷所思疑點重重,呢件真人真事,如果拍戲都俾觀眾話編劇老作.
老友有婚外情,唔係歧視佢,而係大家價值不同,應該少見為妙.
去人屋企無端端沖涼,仲要浸浴,浸浸下無端端飲紅酒,係人地屋企點會自然,老友都假,仲要即時穿性 ...

總之~就奇奇怪怪
好想快d 知呢件案點判
不過中間有個陪審員~頂唔住呢單案~退出都估佢唔到

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 EVA222 於 08-3-20 13:48 發表
匪夷所思疑點重重,.
去人屋企無端端沖涼,仲要浸浴,浸浸下無端端飲紅酒,係人地屋企點會自然,老友都假,仲要即時穿性 ...

絕對同意!!
咪癲啦, 就算自己姐夫妹夫呀,
都唔會對住個著住條底橫既男人咁樣同枱食飯啦!
但求順利  

大宅

畀面勳章

尼個v太太都好奇怪,可以比人強完仲瞓得著,好野呀下!

大宅

睇來睇去都唔明.

大宅

王國長老

王國長老

匪夷所思疑點重重,呢件真人真事,如果拍戲都俾觀眾話編劇老作.
老友有婚外情,唔係歧視佢,而係大家價值不同,應該少見為妙.

係囉, 好多野唔合情理, 唔知兩個女人本來係咩人, 朋友送條T back要我立刻著,我都會起疑心...如果朋友有婚外情, 我會勸佢, 一定唔會同佢情夫仲好似朋友咁.... 更莫講話個男人唔著褲一齊食飯....

成件事真係唔正常.

今日食lunch時睇到黃慧心話明知情夫出去強姦自己朋友,佢良心不安避入房...但過一陣又出去玩3P, 我食食下有嘔吐感覺(真係有), 先害自己媽媽, 再佈局害自己朋友, 講來講去, 就係自私, 為保自己, 對身邊最親既人一個接一個落手.

人性泯滅.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

物以類聚

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

成件事都非常騎里, 無說話好講

大宅

真係好奇怪, 佢告得人地都應該知道咩細節都會踢哂出嚟架啦, 有d咁嘅"情景"同"場景"出現過都幾難令人信佢唔係自願架喎, 真係r哂頭, 除非佢當時high哂野high到咩都唔係好記得law....:;pppp: :;pppp:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

物以類聚,一早都估到佢唔係好人啦﹗﹗﹗

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

依個黃慧心傻傻地既
可能佢個fd v太太都係傻既~

珍珠宮

醒目開學勳章

我都係咁話! 真係...唔係傻既,就一定有病!

原文章由 swanna 於 08-3-20 14:17 發表
依個黃慧心傻傻地既
可能佢個fd v太太都係傻既~

侯爵府

一句講晒,呢件案嘅橋段,似十足以前油麻地戲院D咸片,只係得個"咸"字,超無厘頭.

複式洋房

E單野內的三個主角都好古怪, 變態.
難以理解. 唔知依家佢地三個的另一伴,
會點呢?

首頁

尾頁

跳至