自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

原文章由 馬騮仔 於 08-3-22 00:32 發表
佢玩完3p比老公發現左作出來0既故仔掛~

真係唔知..但黃自己招認左當初點設局迷姦V太太, 未必真係自願.

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 natnat_tsang 於 08-3-20 14:32 發表
一句講晒,呢件案嘅橋段,似十足以前油麻地戲院D咸片,只係得個"咸"字,超無厘頭.
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

好媽媽勳章

呢個世界乜人都有.
不同層次既人會有不同諗法玩法想法
呢d都純估下

V 太太可能本身佢另一伴滿足唔到.
佢既身理or心靈需要.

到結完婚咁上下.老公冇乜掂佢或不足
又或人漸寂慕難耐虎狼之年婦人已冇激情下
又遇上偶伴.增添佢生活樂趣.........

以前都聽人講.
某一d越有錢d人仲鐘意越變態玩法
又集體又開埋換妻party....

另新聞都唔少

親生及異父及母親男友甚至教師隔離阿叔
個d都唔係人.蝦埋d弱小心靈女孩上

家下連阿媽都的得出來玩
佢地真係玩冇可玩

我聽老公講佢唔係好妥佢阿媽.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 可樂魚 於 08-3-20 14:05 發表

係囉, 好多野唔合情理, 唔知兩個女人本來係咩人, 朋友送條T back要我立刻著,我都會起疑心...如果朋友有婚外情, 我會勸佢, 一定唔會同佢情夫仲好似朋友咁.... 更莫講話個男人唔著褲一齊食飯....

成件事真係唔正常. ...

先害自己媽媽????佢點害????

別墅

好騎呢........

大宅

大宅

sorry!我想問v太太e單野 係bk人定報紙新聞

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 gusi 於 08-3-22 19:53 發表
sorry!我想問v太太e單野 係bk人定報紙新聞

係新聞

首頁

尾頁