影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

個人覺得台版好睇D!!!

男爵府

回覆:命中註定我愛你,台版定韓版好睇?

我覺得呢...韓版主角吸引d

侯爵府

好媽媽勳章

台版好睇過韩9條街

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我只睇過台版(我好大鄉里,上個月先睇),超級好睇,感情拍得好細緻,睇到我又笑又喊再笑再喊,劇中有三首歌都超好聽!我自己覺得男女主角都演得幾好,雖然我唔鍾意陳喬恩,阮經天又唔靚仔,而且有d台語對白都幾嘈幾娘。好睇過好多韓劇

別墅

畀面勳章

台版!
我中意陳喬恩!!

翡翠宮

引用:我只睇過台版(我好大鄉里,上個月先睇),

原帖由 popocat 於 14-11-13 發表
我只睇過台版(我好大鄉里,上個月先睇),超級好睇,感情拍得好細緻,睇到我又笑又喊再笑再喊,劇中有三首 ...
我番睇好多次都仲可以又笑又喊、心痛又肉緊……絕對係經典!我都唔係咁like陳喬恩,阮經天就絕對演活紀存希

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Fion_Chan 發表於 14-11-12 13:29
我就鍾意韓版多一點點,唔鍾意台版上海部份太拖、結尾又太胡鬧。
give me five

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

台版好睇又搞笑

睇韓版都係因為台版

珍珠宮

我唔知係咪中咗張赫毒呢,睇咗幾集台版仲未投入到

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我唔知係咪中咗張赫毒呢,睇咗幾集台版仲未

原帖由 MrsSingSing 於 14-11-13 發表
係, 我開韓版先既, 但聽jm講台版更好睇, 我就走去開台版, 但睇左1 集已棄船。
我好衰, 一睇啲超過5年前既戲就覺得老土唔想再睇

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

台版

韓版睇左2集, 頂唔住棄船

琥珀宮

畀面勳章

我朋友係小天粉絲,經我推介睇左韓版命中,佢初頭同我講,冇咩動力睇,一來知劇情,二來唔明男主角點解會搵一個唔靚仔既大叔做,不過佢而家睇晒就同我講,原來張赫都幾好!!!同娜拉又好襯

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我唔知係咪中咗張赫毒呢,睇咗幾集台版仲未

原帖由 MrsSingSing 於 14-11-13 發表
韓版 韓版 張赫 張赫

我覺得各有可取之處。台版拍女一撞車後失去BB嗰度拍得細膩好多,但係最後真係好拖。

不過我睇睇下韓版,都無再將兩套劇作比較。雖然兩套劇大綱相同,不過入面嘅劇情細節唔同。我當兩套劇嚟睇。

我愛장혁

侯爵府

畀面勳章

同意台版劇情比較細緻,但我同樣好Like韓版的主角,好喜歡張赫同張娜拉。

:-? :-?

大宅

台版台版

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 MrsSingSing 的帖子

伯爵府

韓牌3睇左6~7集冇動力睇落去
台版4位主角都好鮮明,其實我4位都鍾意
韓版…我只能話比較喜歡女1,其他唔係太平淡就太浮誇

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:當然係台,印象深刻

原帖由 BabyChristy 於 14-11-12 發表
當然係台,印象深刻
Me2

珍珠宮

開心吸收勳章

我好記得倪康老婆超喜歡台版命中註定,仲特意找陳喬恩吃飯。

男爵府

引用:韓牌3睇左6~7集冇動力睇落去台版4位主角都

原帖由 caramelpudding 於 14-11-16 發表
韓牌3睇左6~7集冇動力睇落去
台版4位主角都好鮮明,其實我4位都鍾意
韓版…我只能話比較喜歡女1,其他唔係 ...
好認同唔係太平淡就太浮誇,男一d表情有時真係浮誇得難頂,笑位亦唔覺好笑,同時有d感情位都做得唔夠細緻,推進得太快

首頁

尾頁

跳至