懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

見好多人都話屯門醫院d 醫生接生一般,仲會有好多手尾俾私家執。。。其實又係唔係真係咁唔好呢? 我兩家人都住屯門,如果私家最近就港安。。。如果順產港安又係唔係好好多呢?

有無有經驗媽咪可以分享下

大宅

回覆:有無屯門醫院生bb 的媽媽?

我上胎屯門醫院順產生,我覺得幾好,產房姑娘好細心,生完亦都冇手尾要跟。其實我覺得係睇好唔好彩,唔好彩既,去其他醫院都一樣可能有尾的。

複式洋房

我都係屯門生,姑娘好好,d嬸嬸都好好,記得我生完有一晚發燒,個身又發冷,個嬸嬸每半個鐘黎睇下我,度下體温,又拎走BB幫我睇一晚(bb係放係旁邊,要自己照顧的)

伯爵府

我生3個都係屯門e院生。第4胎都會係。吾差呀。幾好呀。

複式洋房

10月中喺屯門醫院生完,我順產,助產士,醫生,姑娘都ok,嬸嬸就有啲好有啲唔好,總括黎講,第一胎喺度生我覺得滿意。

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

ok喎⋯我第一胎在屯門醫院生,順產,姑娘知我新手乜都唔識,好肯教我

大宅

我之前2胎都係喺屯院生
我覺得ok
今胎都會喺屯院生

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

我上胎都係屯門醫院,幾好,好細心,今胎都會去屯門醫院

別墅

因為過多兩三個月我第一胎會喺屯e生,見咁多位媽媽咁講,我都覺得放心好多

首頁

尾頁

跳至