心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好驚呀......

我比以前個男友打....

別墅

Re: 好驚呀......

Fave,
做咩事???你無事呀ma???
有無報警?千萬唔好心軟....!!! :-x

伯爵府

點解咁嫁??????
可唔可以講得details d???

子爵府

咪就係!千祈咪驚佢!拿拿聲報警拉x佢條人渣啦!一來為咗你同屋企人既安全,二來,為社會除害! :-x

禁止訪問

複式洋房

個日我地鬧交, 之前我地大家有D推撞, 跟住佢想將我既野同我趕出街, 我阻止佢咁做, 佢就一手伸過黎鏈住我條頸推我,咁都不特止, 係推撞其間, 佢仲將我推左落地, 攪到我流血.但我無報到警, 因為個日我係佢屋企, 佢D屋企人一定幫住佢, 同埋我唔想比屋企人知道令佢地擔心, 返正以後我都唔會見到這個賤人, 我依家無乜事啦. 不過我最嬲都係佢返而話要報警拉我話我打佢, 仲恐嚇我話我依家係佢屋企, 佢實在太過份啦, 我除左身上的傷痛, 我個心被佢傷害得更痛.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

嘩!咩男人嚟架?女人都打,好彩你同佢分手分得快,不過你唔報警真係益咗個個衰人,算啦!既然你唔想你屋企人擔心,希望你快D無事!

禁止訪問

複式洋房

多謝大家的支持及關心, 不過我到依家仍然好驚當晚既情境, 這幾晚都發惡夢, 夢見佢想鏈死我. 我真係好驚~~~~

複式洋房

Ming,

我未結婚, 又唔係媽咪離架, 佢只不過係我以前既男友.

禁止訪問

複式洋房

Ming

我覺得bb網既媽媽都係女仕, 加上這裡有不同話題, 同其他媽媽一齊交流都唔一定要講bb, 其他話題都一樣岩我, 而且這裡有很多媽媽都好好人, 好似你咁呀, 你成日都會教人煮送又幫人搵食譜.

首頁

尾頁

跳至