意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 39|主題: 133107

[搵食推介] 請問赤柱有乜好食???
該用戶已被刪除

請問赤柱有乜好食???

大宅

國民生產總值:2197

Re: 請問赤柱有乜好食???

佢果度有間飲麥啤o既地方...好正嫁~~坐出面可以對住個海!
I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

大宅

國民生產總值:2124

冇乜特別o既地方喎.....望海o個幾間餐廳都係一般咋....反而上樓o個間食越南野, 就幾好....

該用戶已被刪除

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

露台餐廳環境唔錯,價錢都ok!係赤柱廣場匯豐隔離
My Two Princess

大宅

Kitty&Daniel,
都係o個條街o架 ....你一行到入去, 經過7-11 之後, 就會睇到個海啦....咁成條街都係食o野, 有d 係bar 咁囉....佢係"ok" 隔離, 有條樓梯上...你望上去, 見到有d 懷舊風扇咁....

大宅

"露台餐廳環境唔錯,價錢都ok!係赤柱廣場匯豐隔離"

呢間佢o岩o岩開時試過囉....o個陣時幾貴...2 個人食dinner, 要成5 百蚊, d 野麻麻o添.....之後佢好似平d, 但係已經唔想去試啦....

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1712

我都覺得露台餐廳幾好. 環境好, 食物唔錯, 都有幾多選擇
我十二月果時食過dinner buffet, $145 一個人

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.