潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用緊Sony Ericsson T630?

我想換机, 但又唔知邊隻牌子好用, T630有人話幾好, 豐x賣2,7xx 可以24個月免息分期, 唔知仲有冇邊度平d, 或有冇其他牌子介紹. thank you.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

大宅

Re: 有冇人用緊Sony Ericsson T630?

我老公用緊.
我見佢係上橙台就可以用$18xx就可以換到個電話.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

YanYan

我頭先去左123果度睇, 1,6xx上台價換, 不過我已經是123的客戶,優惠2,5xx(幾吸引的價錢), 但要訂貨, 兩星期先有貨 :-( .

係呢? 你先生覺得好用嗎?

thank you
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我用緊, 易用, 簡單!
但我之前都係用Nokia, 所以用咗成個幾月先適應D掣用法..
但都係覺唔夠大聲, 所以配咗個bluetooth用..

大宅

connie117

請問唔夠大聲, 聽同講都唔夠大聲? bluetooth係唔係好貴, 唔好意思, 咁多問題.

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Venus,

聽人地唔夠大聲, 人地聽我ok.
bluetooth 買咗$380, 都好用帶小朋友出街時好方便.

connie117

大宅

Venus

唔好意思咁遲先覆,我老公就話幾好用,但個藍芽就都幾貴,要起碼3百幾,但我就覺得唔係太好啦,因為就係收音得太利害,所以好多雜聲,唔用仲好d,都唔係太細聲ga. 不過我老公就係短短兩星期就買左2個藍芽head-phone,因為第一隻壞.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

YanYan, connie117

唔該晒你地, 我都想買, 不過冇貨, 但最近有隻GSL XPLORE G88 Palm 手机, 我老公叫我買這隻, 我真係唔係好清楚d手机的資料, 因為我仲係用緊8250 :-P

首頁

尾頁

跳至
熱門主題