親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽媽會係easter個幾日去澳門而又係買酒店+船票package?

由於打算係這個星期六日去澳門玩,想問下有冇媽媽都係打算去而又book左package(酒店+船票)?想知你地book左邊間酒店同埋幾多錢?係邊間旅行社book呢?
妹妹七個幾月,重21磅

民房

Re: 有冇媽媽會係easter個幾日去澳門而又係買酒店+船票package?

Hotel Royal Macau

HK$1568 for two

大宅

Re: 有冇媽媽會係easter個幾日去澳門而又係買酒店+船票package?

Thanks BB_Javier,

我最後放棄唔去澳門喇,因為訂唔到船位~~ :-( :-(
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

中國旅行社. 一定o.k.
大人$135.00/ 1 ticket
12 year old 下 平 $ 15.00 / 1 ticket.
as price ticket as 7/4/2004

複式洋房

我都book左中旅澳門/珠海package, 我手上有price list, 如你想要我可pm給你.

大宅

多謝咁多位媽媽幫忙,其實中旅社我都問過,但因為船票冇位,只係得凌晨時份由澳門回程或者係下午三點幾先有船位去澳門。所以就算訂左酒店都冇用~~
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

WI-WI
我都想要,可否pm給我?thanks﹗

複式洋房

霖霖媽,
請check pm.

首頁

尾頁

跳至