美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 我食康寶萊已有二星期.......

jasma

我係同康xx sales買的;其實街外亦有好多代餐食品,不過康xx就有加什麼消脂丸或抗脂丸等, 代餐就一日代餐丸仔就三餐前食,

唔知呢d資料幫唔幫到你

joshua1118

大宅

Hello JOSHUA1118:
多謝你的回應,因我不太了解呢個牌子,請問有沒wet site查詢呢?

jasma

民房

jasma:

唔好意思其實我都唔知佢地有無網站, 我都係淨系識食, 我由15/3/2004 食到今天, 都有些少成績, 我由136減到7-8磅啦不過我第一個目標係一要減到去120磅,

唔好意思幫唔到你

joshua1118

大宅

係有網址架:
www.herbalife.com

大宅

JOSHUA1118:

你進度如何??

民房

DOBE

我仍然係減左7-8磅,沒有太大改動,
你點呀,話我知

joshua1118

民房

我奶奶係好瘦個種人!佢幾年前係康XX做過!
佢話比我知係唔work!
間公司仲會尊門搵佢個種咁瘦的人做sales!
但我奶奶根本無食過佢地的產品!
後來做做下唔想騙人就無做了!

大宅

柏浠媽咪 :

但點解又有d人話食左work呢
真係唔知點解 :-( :-(

大宅

JOSHUA1118:

我進展呀............半放棄狀態中囉 :-( :-( :-( :-( 因為真係好似無乜點再輕(瘦)囉!! :-( :-( :-(

洋房

其實食左兩星期冇進展唔出奇架, 我食左一個月先開始有起色, 但一開始左跌磅, 就跌得幾快囉, 而且我冇食哂咁多樣野架, 我剛生完時130磅, 到我bb4個幾月先開始食, 而家110磅, 仲在努力中
當然, 你唔可以完全靠哂呢隻野啦, 食代餐其實係計卡路里之嘛
一次代餐其實就係大約200卡路里左右, 女性一天須要2100-2300卡路里, 如果你係少郁動成日坐係度的人, 可能仲少
如果你一日食兩餐代餐, =400卡路里, 如果你第3餐吃得很多(一個乾炒牛河已經1500, 一個麥當勞餐已經1000左右) 加埋你運動唔多的話, 就已經唔會減到啦
所以一定唔可以完全靠哂佢, 如果你真係想減, 在你最後那一餐也要控製一下
我個人的減肥方法, 卡路里其實每3天一個"秦"環, 第一天可以兩個代餐, 第3餐就吃個魚蛋米 一天就吃了7-800左右卡路里, 第2天就可以吃好一點, 可能是魚蛋米再加少少零食, 約1000, 第3天就可以開大餐了, 一個麥當勞餐也可, 如果不飲汽水, 仲會好d 加埋就可能是1400, 咁平均你每天只吸了約1100, 當你係一個好少運動的人, 平日行行企企大約用1800卡路里, 咁你每天就消秏左700卡路里了, 唔好以為咁樣好多, 要減1kg 其實就係大約要減3400卡路里, 即係你咁樣食, 5天只會減到1kg了
所以就要加埋運動喇, 咪以為運動一定要好劇烈, 一定要比$去做gym, 我一日的運動除了洗衫煮飯, 就是原地跳10分鐘, 再原地跑10分鐘, 再多做100下situp, 一個星期我仲有幾日懶得做, 至於佢隻運動茶, 係咪真係運動左我就真係唔知, 但絕對可以加快點身陳代謝, 再加埋自己有少量運動, 效果才算好, 想可以吃多少少野, 咪做多幾下運動囉~(就算唔做運動, 出去shopping行返幾個鐘已經好好喇!
至於代餐, 其實未必一定要幫襯人買先係好, 你可以食下粥, 食下麥皮, 慳返d錢, 叮叮粥都係150卡路里之嘛(佢話) 仲飽過食shake, 當然買代餐就唔洗煩食d咩野啦
記著, 你肥得越快, 越節食得多, 當你回後之前的食量的時候就會越快返肥啦, 身體係須要時間去適應架, 所以唔好以為快一定好, 仲有, 如果你做開運動一段時間, 突然停哂就好易肥返架喇, 都係果句啦 適量運動與均衡飲食!
分享係咁多先喇, 希望幫到大家啦! 我都好憎自己肥!!
我囡囡--以澄--☆03年9月9日出世架☆

民房

柔柔:

我見你係另一個topic講話可以幫我地買,請問你可否比個price list我呢,因為我現在四好貴,而且就黎食完第2個月啦,
個傳鎖商當然想我上去啦,(但我還有一張信用咭單係佢到,沒有到銀行羅code的), 我其實由3月15日開始食,到現在減了7-8磅,好似沒有太大進展,不過可能我沒有運動同有時偷雞食野.不過.點都好,希望你比d資料我啦.因如果沒有平貨我考慮唔食呢隻,至於尚有一張信用咭單我試同傳鎖講,同我相信佢無
code,只是用以前的單碌左我張咭,應該過唔到數.

唔該晒你幫忙.

joshua1118

民房

dobe

真係有d可惜,不過我都明當減肥沒有效果係最易令人放棄,
不過無論你使用野方法,最後;都一定要有恆心.

我係其他topic見到有一個勁飽減肥餐,你不如試下,因為不要太耐時間,我見成效都幾好.其實我都想試.

joshua1118

複式洋房

i have just borned my baby on 18th march.
and now my weight is 160b. I also want to buy herbalife to reduce my weight.
where can i buy for it.
please help me.........

子爵府

醒目開學勳章

JOSHUA1118 寫道:
我見你係另一個topic講話可以幫我地買,請問你可否比個price list我呢,因為我現在四好貴,而且就黎食完第2個月啦,
個傳鎖商當然想我上去啦,(但我還有一張信用咭單係佢到,沒有到銀行羅code的), 我其實由3月15日開始食,到現在減了7-8磅,好似沒有太大進展,不過可能我沒有運動同有時偷雞食野.不過.點都好,希望你比d資料我啦.因如果沒有平貨我考慮唔食呢隻,至於尚有一張信用咭單我試同傳鎖講,同我相信佢無code,只是用以前的單碌左我張咭,應該過唔到數.
唔該晒你幫忙.
joshua1118

joshua1118,
你居然肯比信用咭資料比佢哋,你唔怕呀?我曾經睇過新聞有D傳銷商亂咁黎!小心!話時話你買幾多$$?

joshua1118 & dobe,
話時話你哋現在點食,睇下我之前的食法同你有什麼分別?睇下帮唔帮到你哋!

洋房

想問

大宅

我覺得唔好食,好過食, (1)又貴,(2) 唔食好快又肥返, (3) 有d傳銷好煩~[quote]
nicolema 寫道:
想問

珍珠宮

醒目開學勳章

唔食係會肥番架,我呢6年黎食過佢幾次,我兩個妹同媽媽都食過,食全面o個種,有小小效的,但一唔食就肥番,再食又瘦返小小.我依家都仲有朱古力味粉未飲晒.己放埋一邊封塵.

別墅

joshua1118:
你由3月到而家有沒有加過"丸"的份量呀,我之前都有食過仲有d係度,我聽講要加"丸"的,同埋可以淨係飲粉都有減肥嘅效果,不過食康寶萊一定要有好大嘅恆心同意志,否則一定效果不理想的,你介唔介意話我知你地而家點食呀 ! 大家只是硏究硏究,我絕對不是sell嘢呢 !!仲有呀你們千萬不要把銀行資料給她們呀,就算有無簽名/code她們都可以有辦法過數的,小心小心!!有興趣知多d就pm我啦 !!

民房

hi,

各位,好耐無見, 我現在總有食粉,但就無食丸,我食左2個月都無加丸,我就有6-7磅成效,不過我都覺得好貴,所以我會停食,轉食另一牌子代餐,至於;停食會肥翻,我想......無論用任何方法減肥後唔加節制都一定會肥翻.至於信用咭資料,我想....我是只碌左3個月比佢地,已用了2個月,如果佢真的過我數,我就上去取貨, 之後;我想佢都無辦法再過我數掛.

總有;我現在加埋做機及meet脂

大定努力.減肥成功

joshua1118

民房

jasma 寫道:
Dear all:
昨天朋友對我講起呢個牌子好有效,我都想拭下,邊度有得賣呢?

jasma

你想買康寶萊d產品呀????
我有個friend係康寶萊到做~
你打去xxxx xxxx 搵Miranda 文小姐呀~
或者send email比佢呀~
[email protected]
佢會幫到你嫁啦~
佢幾好人嫁~又幾nice嫁~
祝你成功~

首頁

尾頁

跳至