美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我食康寶萊已有二星期.......

JOSHUA1118 :

我絕對同意你既講法,我地一膂[size=large]努力!!!

民房

Dobe

我停左2日無食,因為放假同生日好多節目, 我今天起就繼續
進行,如果得我會係晚餐嘗試食菜,你呢進展成點

joshua1118

大宅

我呢幾日好努力呀,我前日磅過我輕返二磅呀!
而我晚餐都有食肉,不過就少d囉,菜就食多左,日頭食代餐如果都係餓既就食個水果囉!

民房

Dobe:

真開心, 好快就可以減多些,努力. 我現在晚上減至食1/2碗飯,多食菜,我上2天到sales度身,個記錄下圍少一吋,上身及腰都少一吋,不過磅就仍然減約5磅,我現在係130多磅,你話死唔死,我目標係減20多30磅,你呢.目標幾多呀,

joshua1118 :-(

大宅

HA....我同你差唔多乍,我126磅呀,之前我咪話食左二星期肥左二磅既..我果次諗住會輕啦,點知一磅就128,我真係眼都突埋呀 ,而家咪同未食無分別一樣126囉 :-(
我目標減20磅啦 ,我咁既目標唔知會唔會發緊夢呢 :-P

大宅

Dobe
你食呢個都唔通知我!!
咩你唔知道我........!
你買得貴唔貴呀? :-P
pm我啦!!

大宅

JOSHUA1118:

我今日囉左新一個月既藥食呀,不過我未磅重呀,我唔想咁快磅重住~今次加埋飲茶粉同蘆薈汁,希望效果會梗佳啦 :-P
係呢~你進展又如何呀???

民房

dobe

我現在59kg之前62kg都有少少成績啦希望你加埋茶粉同蘆薈汁可以減快d, 不過我經驗真的要飲多d水,

我自己都每日有記錄食野同磅數及三圍手腳吋數希望令自己嚴謹執行減肥計劃, 你知啦食呢隻產品都唔平.
一定要成功,你都係努力...

我最近看到一編文章 , 話飲一磅水減一磅脂肪,

得閒報告下減磅情況啦, 鼓勵下

joshua1118

子爵府

醒目開學勳章

Hi dobe & joshua1118,
我都曾經用佢黎減肥,用左4個月減左52lbs,成4年都冇肥番!生完細囝後又用黎減(囝囝飲人奶,只飲1餐)都減左成30lbs!不過減肥用什麼方法都要有恆心,唔可以1朝就成功!我覺得秘訣就係飲好個shake + 飲多d水,就1定減到!初頭1定減得快d,後期就會慢d,好似係什麼好轉反應?! 比d心機,努力!只要有恆心一定減到!

民房

Xanthe;

其實你重有無心得教下我地, 等我地都可以好似你減這麼多,
我其實減到25-30磅就可以完成我的減肥大計,

joshua1118

子爵府

醒目開學勳章

JOSHUA1118,

其實我都唔係1個professional,不過可以分享下我的減磅過程。你可以飲多水,食多d菜,如果你可以的話試下代晚餐飲shake,咁會減得好d。我記得減減下停左2個月冇跌磅,之後先再跌。所以一定要堅持和有恆心!

民房

今日真係唔開心, 因為要工作同客一齊,所以下午同晚上都係食左雞飯, 晚上總唔記得食丸丸,

我其實食左有個多月只減得6磅好似好少,真係有少少覺我唔開心呀,

joshua1118

大宅

JOSHUA1118:

咪鬼唔開心啦,我乖乖咁食左一個月鬆d(無乜點偷食架,如果頂唔順好肚餓時最多食包餠或者食個蘋果),今日忍無可忍再去磅,total都係輕左4磅乍 :-x
[size=x-large]大家一膂努力努力!!

大宅

Xanthe:

多謝你既分享同鼓勵 :-P
我一定會努力架!!

民房

DOBE:

我今天仍然係59KG呢,不過近這幾天好像下午唔係太想食代餐,我要重整心理,要話比自己知一定要好好進行這個代餐減肥計劃

你呢,飲運動茶同蘆薈汁後反應好嗎,努力

JOSHUA1118

大宅

JOSHUA1118:

我呢兩日又係唔知攪乜,好似昨日咁突然好想食零食,結果將整整兩包細既栗x燒食晒
飲左茶粉同蘆薈汁後.d便便一樣係咁,無乜改善,隔左二日至有得去,我老豆介紹我飲一隻茶包,夜晚臨訓前沖二杯黎飲,飲完第日就有得去大大,我飲左一次,第朝真係好暢順,排左好多,不過真係幾辛苦,因為唔只去一次架,我足足去左4次,不過有得去總好過無得去
我打算打埋呢個茶黎飲,相信會梗大幫助!! :-P

民房

DOBE:

你隻係野茶,加埋茶現在減左幾多磅?
我直至今天係129磅,沒有太大改變,因我我時常偷食
有時午餐都無食代餐,你話死唔死呢,我想你一定好過我.
我最近做左一次通淋巴及局毯,我D淋巴真係塞到無影,一路
做一路叫苦連天, 個人話有可能係我D淋巴勁塞先至肥,我
其實都好想通D,因為對健康都唔好.

JOSHUA1118

大宅

JOSHUA1118:

隻茶包係咁既:

GREEN LEAF
BRAND
Dieters enjoy
SPECIAL TEA

我呢幾日都無飲呀,因我幾日都有街去,所以唔敢飲囉,因一飲就痾幾次
呢幾日無磅呀,因我都有偷食呀,相信進度都係...(唔肥就偷笑囉)!!
:-P :-P
通淋巴?貴唔貴呀?係邊度通呀??

大宅

Dear all:
昨天朋友對我講起呢個牌子好有效,我都想拭下,邊度有得賣呢?

jasma

民房

dobe:

我係北角返工,為方便係北角一間美容院一次約$388.00, 人手通局毯, 我可能下星期再去一次,

我今天磅128磅, 我其實都時時偷食,你最近有無磅過,
現在磅數未落唔好放棄,係我10年減肥生涯中,我相信減少食量或做運動 系得架.比心機,

joshua1118

首頁

尾頁

跳至