懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

別墅

引用:12/11 剛驗到bingo, 約4~5 wks, 13/11 流啡

原帖由 yanky321 於 14-11-18 發表
12/11 剛驗到bingo, 約4~5 wks, 13/11 流啡入左醫院,跟住越流越多,尋日流好多血好似m come咁,跟住去厠所 ...
養好身子,bb好快再返嚟你身邊
加油呀jm

大宅

加油啊。坐好小月 養好身子再努力。加油!

大宅

引用:12/11+剛驗到bingo,+約4~5+wks,+13/11+流啡

12/11 剛驗到bingo, 約4~5 wks, 13/11 流啡入左醫院,跟住越流越多,尋日流好多血好似m come咁,跟住去厠所 ...
我係過來人,上次大約8weeks 自己排左出黎....
我而家5個幾月啦,你都加油!
最重要調理好身體

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

RELAX, 好快會再有.... 唔好唔開心

洋房

我之前8wks度都小產過,又係自然排出。之後諗返其實好好彩,唔使食藥刮宮!你好好調理下,再接再勵,冇問題家,我而家都啱啱生左!

大宅

引用:12/11 剛驗到bingo, 約4~5 wks, 13/11 流啡

我好明白你既感受,我頭2次8wks都無左,曾經諗自己係咪無得生,曾經害怕第3次都會咁…我現在已經16wks多啦,今次小x並唔係你既錯千其唔好怪責自己,唔開心就發洩出嚟唔好屈埋,之後坐個小月小心身體,再睇中醫調理,bb好快會回到你身邊!

大宅

引用:12/11+剛驗到bingo,+約4~5+wks,+13/11+流啡

舊年十月7w2d同妳一樣自然排出
宜加剛剛三個月
小產係自然淘汰,另一方面唸,bb未帶齊野
下次就健健康康ga la
好好調理身體,不要著涼
唔開心找人傾下
祝妳早日如願以償

別墅

回覆:剛小產,可以俾d安慰我嗎?

我試過2次,現陀第2胎。
健康的才會留低,勿太傷心及自責。
The best is yet to come !!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yanky321 發表於 14-11-18 09:53

加油,我連續三次小產,希望下次能生健康b,一齊努力

大宅

回覆:剛小產,可以俾d安慰我嗎

明白明白,加油!呢个吾健康,下个健康活潑痴住排隊找你!

公爵府

叻叻勳章

超多朋友好快有返..加油啊......

複式洋房

回覆 PorkChopPC 的帖子

加油 ! 加油 ! 唔好灰心, 上年我都小產,現在已經有7個幾月啦 ! 努力 努力

大宅

唔好唔開心,只係遲早問題,加油~

複式洋房

BB下次會帶齊野黎搵你,你休息多D

大宅

回覆:yanky321 的帖子

要向前望、上天会安排、望你同Bb缘份未到、希望你勇敢面對……人生中重有好多難關要行、這是一小部份!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

winglam2000 發表於 14-11-18 11:11
回覆 PorkChopPC 的帖子

加油 ! 加油 ! 唔好灰心, 上年我都小產,現在已經有7個幾月啦 ! 努力 努力:fortu ...

多謝妳,我期待我的健康小寶來臨

大宅

我之前都6weeks, 冇心跳,york sec太大,要做人流。好傷心。完全明白你感受,不過其實「自然淘汰」未必係壞事。加上趁胎兒仲細嘅時候發現,比起遲發現好。
慢慢恢復心情先,加油!

大宅

回覆:剛小產,可以俾d安慰我嗎

多謝大家既支持!! 真係好需要正能量黎幫我面對呢個逆境……

我而家仲有流血,請問係咪正常? 尋晚出院前醫生無再同我照超聲波,而家擔心入面未排乾淨……好驚又擔心

大宅

調理好身體再來過,加油!

首頁

尾頁

跳至