2015年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

PUSH

大宅

回覆:請問你們會不會轉用孕婦專用護膚品

我用緊BEYORG既妊娠紋油同埋body lotion! Skin care就無轉,如果用曬一set BEYORG,我諗我c6會殺左我

大宅

回覆 mama528 的帖子

BEYORG 好貴呀...我仲諗緊買唔買佢隻油.好唔好用呀?

宜家就轉左ESSE既FACE CREAM同洗面, 暫時簡簡單單護膚先!

大宅

回覆:forest2015 的帖子

BEYORG果隻妊娠紋油唔貴呀!佢一買要買1 set, total 3支,佢會幫你溝暈佢,3支野都係1100蚊左右,除番開都係300幾蚊支,有排搽呀!佢話一支用一個月,我一個月都用唔到半支囉

大宅

BEYORG果隻妊娠紋油會否笠呀??
我都諗緊買唔買呀....
最衰無單支買.....

大宅

引用:BEYORG果隻妊娠紋油會否笠呀

原帖由 dingding_tour 於 14-12-02 發表
BEYORG果隻妊娠紋油會否笠呀??
我都諗緊買唔買呀....
最衰無單支買..... ...
都唔算笠呀!你可以去試一試呀!佢地好好service, 不過會sell你買其他,大肚婆唔知係咪因為太緊張個bb....通常都會上檔

大宅

引用:我本身用開ESTEE LAUDER,同LANCOME, 但我

原帖由 forest2015 於 14-11-18 發表
我本身用開ESTEE LAUDER,同LANCOME, 但我上網SEARCH過. 入面太多化學成份,
但都應該是安全的,今日見到有網 ...
我用韓國既primera, 都係寫明孕婦可以用

大宅

回覆 kindercherry 的帖子

請問邊度有得買?thx

大宅

回覆:yokito530 的帖子

我自己韓國訂返黎㗎

洋房

引用:我用緊BEYORG既妊娠紋油同埋body+lotion!+S

原帖由 mama528 於 14-11-30 發表
我用緊BEYORG既妊娠紋油同埋body lotion! Skin care就無轉,如果用曬一set BEYORG,我諗我c6會殺左我:crying ...
我和你一样

首頁

尾頁

跳至