自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近工作非常繁忙又辛苦,返到屋企又要照顧bb,
但係唔想北上做按摩...........請問有冇一d香港嘅平.靚.正按摩介紹

大宅

原文章由 abbywongpc 於 08-3-26 22:53 發表
但係唔想北上做按摩...........請問有冇一d香港嘅平.靚.正按摩介紹

伯爵府

尖東幸福中心有一間,唔記得咩名,連tips都係$300左右,我以前都有去按過,而家唔知有冇加價!

大宅

Please Help,Thx.

原文章由 abbywongpc 於 08-3-26 22:53 發表

大宅

你住邊區?荃灣區就有介紹。有興趣pm我啦~

禁止訪問

大宅

pls pm me too, thanks

大宅

pls pm to me too, thanks

大宅

qooboy,lemontea222,fion88
pls check pm.

別墅

I live in Tsuen Wan, Pls pm to me!

水晶宮

原文章由 shany 於 08-3-29 18:39 發表
你住邊區?荃灣區就有介紹。有興趣pm我啦~

Please PM to me.

男爵府

pls pm me also. thanks

大宅

alice.2007,Fion710,people1

複式洋房

回覆 #5 shany 的文章

Pls PM me, THX!

大宅

原文章由 shany 於 08-3-30 21:36 發表
alice.2007,Fion710,people1

Hi, Shany, pls pm me, Thanks!

複式洋房

回覆 #5 shany 的文章

hi, Shany, pls pm me, thx!

複式洋房

Please pm me, thank you.
[size=medium]Apple

大宅

pls pm me, thanks~~
5歲~~

大宅

Please pm me as well, thanks!

大宅

按摩介紹

我多數係長沙灣(天然居酒家後面) 嘅一間美容院到做按摩, 女師父大約50幾歲正宗香港人, 佢手勢幾好架, 通常星期六日都ok架, 因為係美容院到做(當然有間房啦) 最好預約先(因按摩房可能比其他人book咗). 而我通常揼完之後做埋facial, 咁就可以乘機瞓番一覺喇, 之後成個人都舒服晒!!!

按摩好似around$150-$200(60分鐘), 實際幾多唔記得啦, 因為我買咗package....如有需要, 可以比個師父mobile你, 直接同佢聯絡...

首頁

尾頁

跳至