網購天地

跳至
[淘寶] 用順豐火滾呀  

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 Issac_BB 的帖子

請問打電話去邊??thx

大宅

引用:Quote:原帖由 bata 於 14-11-25 發表我20號

原帖由 無話可說 於 14-11-26 發表
通常好夜先見物流架,同埋要係佢官網或者apps查,淘寶網搵唔到
尋晚試過官網都唔得,今朝再打俾順豐,佢話貨倉果邊已經預備好,晏d 會有物流信息,咁唯有再等多陣啦

琥珀宮

引用:我頭先打去順豐再問 佢竟然同我講可能下星

原帖由 Jenniferfan326 於 14-11-26 發表
我頭先打去順豐再問 佢竟然同我講可能下星期先發到貨
下,今日先星期三,下星期?鬧爆佢啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

引用:回覆 Issac_BB 的帖子請問打電話去邊

原帖由 edunpx 於 14-11-26 發表

請問打電話去邊??thx
22155300 淘寶香港電話

公爵府

回覆:用順豐火滾呀

咁暫時我ok,每次用都係付款後第2日發貨,今次就因為雙11,我21號付款,見23都未出庫就旺旺咗佢地,之後24就出咗庫

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

thx~

珍珠宮

我就21晚比$合併!25號催佢!原來佢24晚已出庫!終於頭先4o到了HK!夜D可能可以自取!唉!佢地終於消化雙11的單啦!我双12至大除夕也不買野了!太恐怖!

首頁

尾頁

跳至