跳至

首頁

尾頁

子爵府

有咩辦法介呀 ?
我搽左d白花油落個奶咀樹,anson 就話辣辣,,唔識,不過有時都會搵..大家仲有咩辦法呀 ?

大宅

我 anson 仔都介左la 係3月第1個星期開始自己湊 因工人未到 依家係我亞幫我睇住 咁係復活節時 bb好眼訓 我又好眼訓 佢要我攞嘴嘴比佢 因為我又眼訓 所以無唔理佢 無比到佢 之後佢就訓左 la 到晚上 我地一句都唔提嘴嘴 bb就唔記要嘴嘴la 所以就介埋la 我覺得 你要佢好眼訓好眼訓 佢就好怏訓著ga la 唔駛用嘴嘴 依家我唔比bb下午訓咁耐 等晚上容易入睡 15分鐘唔駛 就訓左 la 哈..唔係我邊有時間做自己野呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

別墅

我都係在復活假期幫佢戒了奶咀,其實頭兩三日你要夠肯心就ok架啦! 唔洗搽咩白花油, 我樂樂都戒左兩三日攪掂,最緊要你地夠肯心, 唔好再拎個咀在佢面前,又唔好再提當無聲消失吧! heee! 我最後第四晚仲教樂樂說,奶咀掉左了,我大個仔唔要奶咀,掉左,我戒左了叻仔,confirmed佢自己明白。

原文章由 味兒 於 08-3-31 01:41 發表
我 anson 仔都介左la 係3月第1個星期開始自己湊 因工人未到 依家係我亞幫我睇住 咁係復活節時 bb好眼訓 我又好眼訓 佢要我攞嘴嘴比佢 因為我又眼訓 所以無唔理佢 無比到佢 之後佢就訓左 la 到晚上 我地一句都唔提嘴 ...

子爵府

原文章由 jackiesum 於 08-3-31 12:44 發表
我都係在復活假期幫佢戒了奶咀,其實頭兩三日你要夠肯心就ok架啦! 唔洗搽咩白花油, 我樂樂都戒左兩三日攪掂,最緊要你地夠肯心, 唔好再拎個咀在佢面前,又唔好再提當無聲消失吧! heee! 我最後第四晚仲教樂樂說,奶咀掉左了,我 ...

你地就好啦.咁快以介左,我梓然都未仲到.日頭都ok,,不過晚上訓訓`有要搵..點好,有咩辦法 ?

禁止訪問

大宅

anson 訓到半夜個嘴都有鈺架 佢以為自己食緊奶嘴呀 不過真係要介 因為bb開始有牙 食奶嘴 d牙會移位 我今個夏天同佢介片
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

我個女都戒得7788喇~
都差唔多1個星期lu...
都算叻叻~
夜晚都冇扭過呀,
朝早就冷係叻咁周圍同人講話:唔食奶咀咀
我都唔知幾時同點樣先叫真正既成功?
仲有我遲下要去taiwan,
唔知芯妍會唔會扭計添架,
我媽叫我帶埋奶咀去,
都唔知帶唔帶好,
到時都同芯妍戒左2個星期奶咀喇~
唉~唔知點算喇

子爵府

原文章由 amynatalie 於 08-4-1 02:53 發表
我個女都戒得7788喇~
都差唔多1個星期lu...
都算叻叻~
夜晚都冇扭過呀,
朝早就冷係叻咁周圍同人講話:唔食奶咀咀
我都唔知幾時同點樣先叫真正既成功?
仲有我遲下要去taiwan,
唔知芯妍會唔會扭計添架,
我媽 ...

去旅行帶定去好D喎...唔用都唔緊要

大宅

如果唔帶,咁仲有d咩好方法防止佢係飛機上扭計呀?

大宅

帶玩具 mp4 卡通動畫

大宅

我個囡未夠一個月大已經自己唔食奶咀啦!我都想知道有乜方法介奶咀.幫人問

大宅

依韻1日已經介左奶咀啦, 在奶咀上塗上白花油 每次佢話要"支支"我就塗上, 問左3次佢就唔食啦
依晴Hillary, 依韻Eleanor

別墅

澔霖都戒咗啦!
事原佢自己咬爛咗個奶咀, 我就順勢喺佢面前話:[咀咀爛咗, 冇得再食啦!], 跟住就比佢親眼見到我放咗落垃圾桶到, 頭幾日佢有問我攞咀咀, 但我話比佢知咀咀爛咗, 跟住佢就唔再問或要.
就係咁就成功戒咗LU.
[size=small]Cammy

首頁

尾頁

跳至