跳至

首頁

尾頁

男爵府

bb未出世前就買定, 但到e+都未開未用得著, 最好唔使用啦, 因為我怕d牙唔靚, 但又好難講, 要bb大d先知佢扭唔扭, 要唔要用"奶咀"塞住佢把口。

你地會比bb食嗎?

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

如果你係餵人奶,睇書話第一個月唔好俾佢食奶咀住,如果唔係佢會有nipple confusion,埋身餵時佢會唔識啜。

我個仔有時扭,我就俾我nipple俾佢啜一陣,佢飲左少少奶又無嘢啦...... 不過就好累人囉,因為佢可能會10分鐘就要啜一啜。但為左成功餵人奶,我決心第一個月把所有奶咀都收埋先!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

唔會. 俾左之後, 要戒就有排煩.

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

我有俾喎,bb都有食人奶,無咩問題,佢吾係時時要食奶咀,係有時未陪鐘食奶奶,佢又肚餓咪俾佢食下lu~~其實呢d係安全感,我問過好多人都有俾,而且吾會影響到d牙仔

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

你地個 bb 既上顎係咪凸過下顎? 我個仔唔知會唔會好似我咁有倒及牙~~

別墅

我都有買,但阿BB吐返出來唔食(我BB係食奶粉的)

男爵府

原文章由 bosch 於 08-3-28 17:13 發表
唔會. 俾左之後, 要戒就有排煩.

我都係咁諗,
而且唔想佢啜咁多風入肚仔...

首頁

尾頁

跳至