親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問日本HelloKitty Land 點去??

我聽日就起程去日本(4天)。
請問日本HelloKitty Land 點去??
幾錢入場費?
去唔去得過?
Thank you.

複式洋房

Re: 請問日本HelloKitty Land 點去??

我原準備好資料, 萬一落雨就 mug land 都唔去得, 要搵定d 室內的land, 點知真係落雨, 但因為我個係boy, 終於落雨個日去左 dinosaurs adventure park (室內的) & 池袋toys-r-us.
你最好print定d 資料, 到時唔駛搵.

information from
http://www.jnto.go.jp/chc/TD/theme/index.html

三麗鷗彩虹樂園(Sanrio Puroland)
介紹 三麗鷗彩虹樂園是以7項游樂項目為中心的全天候型室內主題樂園。園內裝飾著在國內外非常受歡迎的三麗鷗卡通人物,他們會迎接你們。
營業時間 平日10:00∼17:00
星期六、日、節假日及學校休息日 10:00∼20:00
休息日 不確定
問詢電話 042-339-1111 (日文、英文)
地址 東京都多摩區落合1-31
交通 乘坐京王 從新宿站至京王多摩中心站大約需要30分鐘。從京王多摩中心站步行大約需要5分鐘。
URL http://www.puroland.co.jp/chinese/ (中文、日文、英文)

侯爵府

Re: 請問日本HelloKitty Land 點去??

HI wmt,

I just read your message but I back from Japan already. I finally not decided to go Hello Kitty land because I find the entrance fee is very expensive.

Anyway, thanks for your help.

Regards

首頁

尾頁

跳至