懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章

原文章由 gorothy 於 08-4-1 16:07 發表

我諗我等唔到佢個講座...我岩岩個日預產期 現家已經係度bo緊白蓮so

你幾時預產期呀?
o果個講座已經過o左啦...我依家都係等緊下次..睇下會唔會咁平...

公爵府

畀面勳章

HM.....其實我飲既係自己出去執, 我陀大囡囡個時, 有人將佢既藥方放上網賣比人, $20/張, 應該係普通裝, 冇鹿茸個隻

我第一胎係跟住佢日子飲既, 第二胎就唔得, 因為間唔中有少少冷親, 佢會係每一方寫明感冒啱唔啱飲, 我唔敢博, 所以飲左好耐先飲晒28方

原文章由 kt2007 於 08-3-31 14:55 發表
不知你是飲普通或是金裝的呢,是否跟足佢所說的日期飲呢,謝謝你的分享。
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

男爵府

我上一胎都有飲, 都ok, 約第7.8日d 惡露差唔多冇開始飲, 飲到十幾日有d生菲之,可能太補, 於是隔日, or 3日先飲, 有d一方分兩日飲, 成兩個幾月先飲晒, 之後個人真係冇找冰腳凍, 坐月個個月都冇, 個個都話我面色好個未生之前.
不過去到bb 7/8個月, 身體又返回原裝, 因為食完廿八方之後就冇食補野,

今胎都會食28方, 因為方便, c6都識得煮, 唔駛靠人, 而且自己受到, 之前食過都ok, 不過食完之後每個月都要保下d野飲下, ~

複式洋房

好媽媽勳章

多謝各位的經驗及分享。未買又打算買既準媽咪,四月廿六係會場買平二百。

大宅

我有朋友飲過, 佢話都幾好. 因為佢第一胎冇乜補, 第二胎就飲左normal果隻, 佢話好明顯係好好, 而且冇以前咁怕凍. 我報左4月聽佢地既講座先, 到時再算.

民房

i also pay attention on this product because i think it is very easy to handle ma!

禁止訪問

畀面勳章

大宅

回覆 #3 pjbb 的文章

4月廿幾號好似有講座wor, 你打去問下有冇優惠 ma!

大宅

佢地好似4月廿幾號有講座, 你打去問下即場買有冇優惠. 通常都有. 我唔 sure.

首頁

尾頁

跳至