網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆:LonelyMaMa 的帖子

我岩岩鬧完都冇聲氣

大宅

LonelyMaMa 發表於 14-11-25 16:26
唔通真係要我打電話去閙佢地佢地先會出貨?
問題係我打左N次電話都係到而家都未出貨

大宅

引用:Quote:LonelyMaMa 發表於 14-11-25 16:26

原帖由 lam_yuhk 於 14-11-25 發表
問題係我打左N次電話都係到而家都未出貨
Me2
連淘寶都打埋 叫淘寶向順豐反映

大宅

jessem 發表於 14-11-25 16:44
Me2
連淘寶都打埋 叫淘寶向順豐反映
我都係,但都係無反應,都係一樣唔出貨

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

LonelyMaMa 發表於 14-11-25 15:38
我20日下午俾錢未出庫,昨日旺旺深圳順豐客服,佢話會緊急處理,但到今日都未有出庫資料,今日再旺佢地無覆,今 ...
打電話去香港順豐會好D,旺旺廢架,佢答左你等如無答,次次都一樣既~~~
我剩係噚日打左2次電話都漏夜出左庫啦~岩岩到埋天水圍集散中心,聽日應該終於收到貨啦~

大宅

elaine_20hk 發表於 14-11-25 16:49
打電話去香港順豐會好D,旺旺廢架,佢答左你等如無答,次次都一樣既~~~
我剩係噚日打左2次電話都漏夜出左庫啦~ ...
但我已經由21開始打電話,到今日都仲未出

elaine_20hk    發表於 14-11-25 17:01

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 kazafkazaf1 的帖子

我都係18号俾錢,昨日打左去香港順豐,佢話會幫我跟,依家都未有

大宅

我怕佢唔見咗D貨又唔出聲,拖到俾晒錢先知,咁就慘喇

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

引用:回覆 kazafkazaf1 的帖子我都係18号俾錢,昨

原帖由 edunpx 於 14-11-25 發表
回覆 kazafkazaf1 的帖子

我都係18号俾錢,昨日打左去香港順豐,佢話會幫我跟,依家都未有
我都係, 都催左2次, 都唔出庫

男爵府

回覆:順豐18號付款仲未出庫揮手區……

我都係,仲未出庫

伯爵府

HiPP勳章(2)

我 arm arm 3點先付款, 咁呢次咪有排等 ?

男爵府

廿二號俾錢,旺旺留完言,尋晚有回覆,今日即發貨

大宅

引用:廿二號俾錢,旺旺留完言,尋晚有回覆,今日

原帖由 crazycrazy 於 14-11-25 發表
廿二號俾錢,旺旺留完言,尋晚有回覆,今日即發貨
旺佢都有覆但唔發

大宅

尊敬的客户,您好:

很抱歉的通知您,因雙11期间我司订单量暴增,虽然我们做了很多准备,但订单量仍然远超预期。同时因备战双11增加许多新手,新手操作规范性未达到要求,导致少数包裹上架与系统库位不符。近日以来进入出庫高峰,仓库操作压力非常大,虽然我们已经是24小时作业,但一来出库订单量非常大,二来我们在处理库位不符包裹需花费较长时间,導致包裹在出庫時效上受一定影響。

同时請您放心和耐心等待,我们也是非常着急,目前继续增加人員全力奋战,24小时作业以保证尽快出库,预计这种情况将持续到本周。如果您的订单出庫時效超過48小時(自合併訂單付款開始計算),可提供相關快件單號,聯繫我司客服要求10RMB出庫延遲理賠金。

給您帶來的不便,敬請諒解,感謝您對順豐的支持和信任,謝謝!/:086

旺旺順豐就出以上

複式洋房

LonelyMaMa 發表於 14-11-25 18:56
尊敬的客户,您好:

很抱歉的通知您,因雙11期间我司订单量暴增,虽然我们做了很多准备,但订单量仍然远超 ...
我都係咁。
我係 20號晚比錢,到而家都仲待出庫既受害者。

今日 lunch 打去順豐,
佢乜資料都冇叫我留低,只係話「希望爭取」聽日 26 號可以回復正常出庫,
30 號完成正常派送。

我打算等夠 7 日 (27 號 ) 再唔出庫就打去剷佢。

男爵府

引用:Quote:原帖由+crazycrazy+於+14-11-25+發表

原帖由 LonelyMaMa 於 14-11-25 發表
旺佢都有覆但唔發
可能見我嘈過佢兩次

男爵府

無話退錢

男爵府

到今日都未出庫!昨日打去順豐 C S 2次話覆我無覆!今日再打去又無覆!我剛打去鬧鬼佢,要支賠十蚊沒出庫!另外再唔覆我就打去淘宝投訴!
希望明天有消息啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

回覆:manman66 的帖子

我5點幾終於出庫啦, 我今日催左淘寶香港同順豐香港, 終於出庫, 未出嘅jm 加油, 催下佢地,

男爵府

LonelyMaMa 發表於 14-11-25 17:09
我怕佢唔見咗D貨又唔出聲,拖到俾晒錢先知,咁就慘喇
俾晒錢唔見左D貨又唔驚喎,佢要賠比你;最驚係比晒錢過埋維權期佢至比貨你

首頁
12345...6

尾頁

跳至