跳至

首頁
45678...60

尾頁

別墅

各位:
我個囡今天終於抬起頭來了

伯爵府

畀面勳章

原文章由 peggy8422 於 08-4-23 00:45 發表
各位:

洋房

peggy,想问一下,多多系自己翻身,then抬头,or你帮她翻身,多多抬头啊?Jeffrey到现在正系识左摇右摇..
啊!看到你有问有关英语教材的问题,哈哈,到时候见面也要问下你先..
今天去看仔仔影的相..都还可以啦!不过可能要post在网上比你地睇啦,因为仔仔影相果日,有粒大蚊烂,所以他们要用先进的电脑将大蚊烂一张一张消灭..哈哈.

別墅

是我幫佢轉身, 佢自己抬頭,但係唔係次次都得的,唔洗心急,jeffery仔啲相要好似大人一樣要整靚啲相,不過唔係要啦!我會好其代

別墅

我決定買noddy啦

別墅

hello大家好:幾天無上網,因為阿b星期一打完針,有dd發燒:陪迴37.8度-38度,所以要看密d,昨天已經回復正常36.6度喇。搞到呢兩晚得唔好。阿b昨日全day都每餐飲剩50-60ml奶,可能打完針胃口會差d啦。今早煲開奶茶,中午比佢飲先!

講開bb轉身的問題,阿囝都是每次想轉身時,打側晒身,未轉到,叫叫,我就幫手拍佢pat pat,成功轉之後首先曾定一定,然後個頭就開始兩邊轉,當個頭去到中間,就會見到用d力,然後抬高個頭喇,連腳仔都抬起,好似瑜珈高手!好好笑!

別墅

hi peggy:咁你決定買noddy,係全套買定逐隻買呀?我個同事個女2歲半,都睇開noddy,但我知道在馬來西亞買平一半呀/每隻碟,因為有同事過年去旅行幫手掃5-6隻回來。

別墅

如果買,我會全套買, 不過我還在想想, 我都未買, 你朋友用咗好唔好呀!你哋各位有沒有念過買這類形的英文教材嗎?

[ 本文章最後由 peggy8422 於 08-4-25 10:48 編輯 ]

別墅

Ling Ling :
你點呀!你心情如何呀!請你告知我們一下,

洋房

原文章由 peggy8422 於 08-4-25 00:44 發表
如果買,我會全套買, 不過我還在想想, 我都未買, 你朋友用咗好唔好呀!你哋各位有沒有念過買這類形的英文教材嗎?

我有打算买啊!但系好贵啊!有问狄士尼果套,好似要几万啊!
Noddy果套几钱啊?老公话自己省吃俭用都要买,而我就反对啦!因为仔仔我自己TAKE CARE,日日都好忙,边有甘多时间教阿仔啊!买大陆的一定平好多,虽然一定不一样,也一定比较差.但其实买贵的无时间教,咪浪费咯!我都好想买HK的比仔,但真的太忙啦!以后阿仔要吃饭,我又要PREPARE & COOK,所以 ..不过如果NODDY果套,几千的话,我就会买啦..Peggy,may i know how much ar??我都希望仔仔醒目D

別墅

$29,000幾, 迪士尼全套50,000幾, 基本的40,000幾,所以我都係買noddy, 因為佢會有好多唔同的形式比bb學英文,例如:布偶戲,唱歌,跳舞,講故事,自己開書,仲咭及讀咭機等等

複式洋房

我個仔仔今日都識擡起頭啦。。你的BB有無成日用腳嘗試站起來?
原文章由 peggy8422 於 08-4-23 00:45 發表
各位:

別墅

哈哈,好開心呀!我個囡終於在星期五轉到個身啦!須然唔係次次得, 但係都係一個好始, 但係佢就可以好喜歡打側瞓,我返咗工, 爸爸話佢打側瞓咗3個鐘頭,我已經比咗新鮮的橙汁加水比佢飲了,佢飲得好開心, 搶住要飲,但係可惜她現在止可以飲少少,
大家都可以開始比果汁佢哋試吓啦!唔洗怕, 因為我今次的開始是醫生叫我比佢飲的,飲完返到屋企立刻有便便去(因為我多多是二次先去一次便便的)
大家唔好唔記得我哋5月1號的約會呀!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 jeffery1213 於 08-4-25 15:54 發表

我有打算买啊!但系好贵啊!有问狄士尼果套,好似要几万啊!
Noddy果套几钱啊?老公话自己省吃俭用都要买,而我就反对啦!因为仔仔我自己TAKE CARE,日日都好忙,边有甘多时间教阿仔啊!买大陆的一定平好多,虽然一定不一样,也一定比较差.但其实买贵的 ...

係大陸有得買大陸正版迪迪尼呀 幾千元有交易!!!!我大仔都係睇它的!!!都OK WORK >>>CC!!!

男爵府

醒目開學勳章

Hi all,

咁重要慨約會緊係記得啦!但係我哋要遲啲到 (大約遲30分鐘),
真係唔好意思!大家記住食住等!

lingling,

Sorry for the late reply.
我個BB係仁安打針,但係我知係貴過其他,我只不過貪方便同埋跟個BB出世時個doctor,所以我都唔suggest 你去!
By the way, 你最近點呀?

Peggy,

你就好啦!我個BB仲未識轉身呀!唉........mouth:

別墅

唔知ling ling點呢?好奈冇見過出現啦!

伯爵府

畀面勳章

PEGGY: 5月1日 你 BOOK 咗幾大幾小呀??? 你再 POST 1次活動資料出來啦!!!THX!!!

別墅

地址: 尖沙咀海港城23號
馬可索羅太子酒店,

日期 : 2008-05-01
時間 : 3:15pm
Booking : Peggy Tse
(9大5小)
費用: $138 + 10%
hsbc card 有15% off

好開心呀!我哋就離可以見面,大家記得帶相機呀!到時見啦!啲坐位我話咗有5部BB車可以放的,好緊張,好緊張>.<

複式洋房

My daughter also born on Dec 13, 08. Her name is Regionia. Will it be too late if I join the function?

別墅

HI, welcome

我訂你位呀!你幾多個人來呀!歡迎你, 我哋又多一個成員啦!歡迎你到時出席

首頁
45678...60

尾頁

跳至