自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我覺得佢ok喎~ 食得幾開心吖~ 後生女做主持, 比人一種開心感覺唔好咩?

佢講既野, 係背台詞咋喎, 你估佢可以講咩就講咩? 食到笑....有咩問題? 唔通食到喊, 成個苦瓜咁樣, 又要扮高貴咁叫好睇咩?

大宅

話時話, (唔係針對佢), 我睇過其他人做既飲食主持, 真係無一個個樣好似佢咁"喉琴"架喎, 連我隻12歲肥女都話佢食野喉琴, 咁就真係...........

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 Siuchoi 於 08-3-31 12:42 發表
我覺得佢ok喎~ 食得幾開心吖~ 後生女做主持, 比人一種開心感覺唔好咩?

佢講既野, 係背台詞咋喎, 你估佢可以講咩就講咩? 食到笑....有咩問題? 唔通食到喊, 成個苦瓜咁樣, 又要扮高貴咁叫好睇咩? ...

我都覺得佢ok..比著我..未食過咁正野...我都可能係咁

伯爵府

好媽媽勳章

演員好多時都係因應導演要求做啫
個導演想佢咁既反應, 佢一定要咁做架

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 rainstarwater 於 08-3-31 13:04 發表
講飲食節目,我都係最鍾意睇以前袁彩雲同韜韜多D!

係呀..我都覺得佢地個輯好睇..

超級版主

超級版主

反而男主持把聲好沉,我個電視機又廢,只聽到佢ee哦哦

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Lavenda 於 08-3-30 22:39 發表
睇"和味濃情", 佢次次見到食物兩眼放光, 未食就笑, 未吞就擘大口講野. 講黎講去就係"好鮮", "好彈牙", 然後就掛住係咁食.

雖然可能有人會話好過d懶扮野既女主持, 掂少少個口扮食左, 但佢"真性情"到咁, 我覺得好失禮 ...

我就覺得佢做得唔錯, 個樣好甜, 又好笑容, 非常投入, 對眼好似識得笑咁 .

而你就好明顯係對人唔對事囉 .

子爵府

原文章由 Lavenda 於 08-3-30 22:39 發表
睇"和味濃情", 佢次次見到食物兩眼放光, 未食就笑, 未吞就擘大口講野. 講黎講去就係"好鮮", "好彈牙", 然後就掛住係咁食.

雖然可能有人會話好過d懶扮野既女主持, 掂少少個口扮食左, 但佢"真性情"到咁, 我覺得好失禮 ...

點都好過楊X, 唔想食就咪做飲食節目

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 beaclem 於 08-3-31 12:45 發表
話時話, (唔係針對佢), 我睇過其他人做既飲食主持, 真係無一個個樣好似佢咁"喉琴"架喎, 連我隻12歲肥女都話佢食野喉琴, 咁就真係........... ...

點可以攞佢嚟同"你隻12歲肥女"比呀 ?

珍珠宮

原文章由 rainstarwater 於 08-3-31 13:04 發表
講飲食節目,我都係最鍾意睇以前袁彩雲同韜韜多D!

袁彩雲都ok~ 但韜韜......次次食野都大特寫佢.....個咀......有D唔舒服....

洋房

佢做得唔錯, 個樣好甜, 又好笑容,只是她的評論是表面D,新人就算啦

禁止訪問

大宅

可能佢平時唔捨得食 !難得眼前有好野又唔駛錢咪唔客氣囉,雖然佢態度/反應都好真,但就比人有一個慌死蝕底兼大鄉里既感覺囉,真失禮~

珍珠宮

原文章由 Siuchoi 於 08-3-31 12:42 發表

佢講既野, 係背台詞咋喎, 你估佢可以講咩就講咩? 食到笑....有咩問題? 唔通食到喊, 成個苦瓜咁樣, 又要扮高貴咁叫好睇咩? ...

good point
老實講, tvb o既飲食節目o既主持來來去去都係咁o既劇本架啦

首頁

尾頁

跳至