跳至

首頁

尾頁

複式洋房

打側身算唔算轉到身呀,我囡囡就黎4個月都只識打側身,未能成個轉晒!點算好,佢成日轉唔到就發脾氣,要唔要幫佢轉呢?

複式洋房

我B女三個月多D, 莫講話轉身, 打側身都未識, 順其自然 lor, 都迫唔來ga.

大宅

我個女都識轉身啦...真係俾佢嚇親!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個打側身訓O羅

大宅

我bb仲未有意圖轉身.

男爵府

原文章由 B-PAUL 於 08-3-31 11:11 發表
我b女還未識轉身,不過成日好似蝦米甘想起身

me too ar ...........

大宅

好媽媽勳章

我個女琴晚可以成功地轉身, 之前佢唔識將責住一邊個隻手伸番出黎, 但我幫佢伸左兩次之後到第三次佢就識自己伸啦!

識轉身其實都唔係好事, 好似今朝咁, 當我幫佢除左條片時佢就即刻反轉身想爬走, 好彩當時我放佢係床上面換先至捉得住佢ja!

大宅

原文章由 ginnytsim 於 08-4-7 16:34 發表
我bb仲未有意圖轉身.

me 2 ar
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我bb都無意圖想轉身, 連側身都未... but he like stand up very much!!!! Is yours like that?

複式洋房

我囡囡3個月多d, 經常想轉, 但仲欠小小..好鬼攪笑..

大宅

原文章由 BBbaba.. 於 08-4-8 10:15 發表
我bb都無意圖想轉身, 連側身都未... but he like stand up very much!!!! Is yours like that?

My baby also like stand up very much.

複式洋房

都係打則身, 但未轉到

大宅

my BB 今日4 month 1 week, 啱啱轉左身

複式洋房

都係識側瞓! 仲未識轉身,幫佢轉佢會好開心!
不過, 佢正係識側左面,連成晚瞓覺都係咁!
??佢隻手唔痹咩??

民房

阿妹依家開始想轉側 lu 努力嘗試中... 加油呀-點點

別墅

上星期開始便懂得自己轉,但轉了大半都未懂得自己趴下,兩天後便自己成功轉身了~ 但只限在同一邊=>向右轉~

懂得自己轉身後,便喜歡側睡... 扭計睡覺時便轉向右邊,吵一會便會自己睡著~ ^^

洋房

我個bb宜家4個月, 曾經有一次佢自己係床仔轉咗身, 突然望佢只見佢頭頂先知佢已經轉咗, 睇唔到佢轉呀 . 之後又有一次係張床度見佢曲起個身, 一郁就轉咗喇, 跟住仲即刻同佢影咗張相添呀, 勁得意呀

複式洋房

昨天3 months 20 days 成功轉身了

大宅

sigh... 我個仔連打側身都未曉............... 唔好講話轉身咁高難度... 我一將佢扒轉佢就好驚啦...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至