自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

各位姐妹:有無需要哂相、買野~~~
我張VIP card 就快到期,請大家幫幫忙,我可以借個no俾大家,
可以長借長用,買任何正價貨品, VIP都有八折架.

DP 09955720 MS FUNG
以正價計算(平過店內做特價少少啦)~~少數怕長計~~~

等待驗證會員

請問晒相得唔得架??係咪幾多張都架??係咪就咁講就得架??thxthx

珍珠宮

原文章由 朱扒王 於 08-3-31 15:29 發表
請問晒相得唔得架??係咪幾多張都架??係咪就咁講就得架??thxthx

我都想知, 唔知數碼相4R計起$?一張呢?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

民房

要咗8折仲可唔可以退相或重晒?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好老實講,快圖美曬相都幾貴!出面係平3-4豪一張!就算係話有$50coupon比返你,都係貴過人啦!

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 kikiboy 於 3/31/08 15:36 發表

我都想知, 唔知數碼相4R計起$?一張呢?

其實快圖美網上曬相成日做promote,今期好似最後今日,3R,4R都一律$1,任選係边度拎相,每曬相$1,有1分,儲夠50分有現金$5,用作扣減下次費用,做網上會員費用全免。

複式洋房

BB VIP咭 85折 (正價計)

[ 本文章最後由 chrisfungsy 於 08-3-31 21:16 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

快圖美太貴la,我而家都無再去la.
我啱啱嗰次晒相叩老公攞去中環既天然晒唔記得0.7一張定0.8一張.
網上晒仲平但我未試過.
另有朋友同我講佢係唔記得7-11定ok晒0.5一張ja.

複式洋房

我岩岩都去左天然哂相..但佢地個價錢呀..3星期後拎相就$0.5..5日後就$0.8..同埋要埋日期就要加哂相既金額20%..其實加埋都係大約平快圖美$0.1=$0.3..其實快圖美既正價8拆有時仲貴過佢既特價..因為都要$1.44(如冇記錯4R正價係$1.8)

民房

咁搵笨 , 朗豪坊果間加日期同白邊都唔駛另外加錢, 只要over 300張就收$0.5, 重即日有相攞
原文章由 阿路 於 08-3-31 22:35 發表
我岩岩都去左天然哂相..但佢地個價錢呀..3星期後拎相就$0.5..5日後就$0.8..同埋要埋日期就要加哂相既金額20%..其實加埋都係大約平快圖美$0.1=$0.3..其實快圖美既正價8拆有時仲貴過佢既特價..因為都要$1.44(如冇記錯4 ...

男爵府

原文章由 貓姐 於 08-3-31 16:10 發表
另外呢, 呢張咭係免費申請傢, 只要家中有小朋友under6歲就咩年費都唔洗比

我呢張係金色VIP,係2年前哂滿$500定$1000蚊入會架,
買正價可以有折,也可儲分◎,講個number就得。

剛去哂4R相,貴左好多,佢正價計算$1.8的8折=$1.44,仲貴過佢特價$1.4,咩都加價 ~~~我都要去朗豪坊 試下哂相,睇下d相o唔ok先?

男爵府

原文章由 精明小師奶 於 08-3-31 15:53 發表
要咗8折仲可唔可以退相或重晒?

8折後可以退相或重晒,但宜家退相只係俾返d coupon你,3個月內要哂返,一時唔記得仲唔抵 ~~

首頁

尾頁

跳至