論盡家傭

跳至

首頁
12345...13

尾頁

複式洋房

唔駛搵AGENT, 我新年去Cebu經cebu pacific airway 上網自己訂, 來回連稅900有找, 馬尼拉應該差不多. 自己訂呢.

http://www.cebupacificair.com/

原文章由 cutielaam 於 08-4-1 00:37 發表
工人滿2年約,要安排機票返馬尼拉,請問邊度訂機票平d。另外,工人返菲2星期,因沒有太多假,想請個full-time 褓姆幫手,唔知好唔好,定都係自己放假好d呢?我有2個小朋友,大果個返k1,小果個半歲,有亞媽幫手 ...

大宅

原文章由 Heady 於 08-4-2 09:37 發表
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...

可否PM比我

別墅

Heady
可否俾聯絡資料我,因我工人打算6月返印尼.
[email protected]
Thanks!
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...
:wave: :pint:

大宅

已收到了 THANK YOU

大宅

Dears,

I want the info too, please PM me also.

Thanks

複式洋房

please pm me ~

thank you

大宅

Pls PM me, Thanks a lot

大宅

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.

Pls PM me, Thanks a lot

複式洋房

pls pm me also. Thks

禁止訪問

大宅

唔知有無人用過 priceline - online訂機票,我上網search到,見d價錢都acceptable,都好容易訂,不過唔知好唔好

原文章由 traveller 於 08-4-5 16:07 發表
唔駛搵AGENT, 我新年去Cebu經cebu pacific airway 上網自己訂, 來回連稅900有找, 馬尼拉應該差不多. 自己訂呢.

http://www.cebupacificair.com/

大宅

Vinoo,

我的印印也是6月回家,

Vanessat & Heady,
可否也給我資料呢, pls pm me, thx!

原文章由 vinoo 於 08-4-6 00:30 發表
Heady
可否俾聯絡資料我,因我工人打算6月返印尼.
[email protected]
Thanks!

[ 本文章最後由 kittych0309 於 08-4-8 09:40 編輯 ]

民房

I'm interested too. My Ind maid will leave us by the end of May. >_<

伯爵府

原文章由 traveller 於 08-4-5 16:07 發表

今年5 得, 貴左好多, 最平連稅都要$14-5k.

複式洋房

Airticket

Please also PM me. T.Y.

原文章由 KenKenB 於 08-4-7 17:58 發表
pls pm me also. Thks

洋房

please also pm to me, thanks!

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.

洋房

Please pm me, please.

洋房

原文章由 VANESSAT 於 08-4-5 09:41 發表
Pm to all already. Thanks.

Please pm me, thanks a lot.

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

TRAVELLER,

我問我工人上次响 MANILA 黎香港坐邊間 AIRLINE, 佢話坐 CEBU, 我問佢安唔安全, 佢話安全但係 CHEAP, 因唔包膳食及水, 要收錢喎.

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

原來國泰有僱傭機票優惠, 你地自己CHECK下喇.

http://www.cathaypacific.com/cpa ... R&WAemail=SALES

首頁
12345...13

尾頁

跳至