論盡家傭

跳至

首頁
12345...13

尾頁

複式洋房

回覆 #1 myapple 的文章

唔該哂myapple,

剛check完國泰的票, 去印尼的由$1400 至$3200 不等, 視乎係去耶加達 / 洒水. 我個工人住的地方我都唔知在那裡 ? 是否買耶加達 的便可, 再加入$100 allowance 去佢屋企便可, 有無人知 ?

另外, 此票是不包稅的, 我想問下有什麼稅要加上去的呢 ?

如果我個印印6月中走, 最遲要什麼時候出機票給佢呢

請問你地知唔知

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我都想要個聯絡電話, 因為我家印印今年六月約滿到期。謝謝!

禁止訪問

大宅

Dears,

I want the info too, please PM me also.

Thanks!!

html

複式洋房

Hi,
Please send this info to my e-mail address: [email protected].

Thanks !
Sandy

複式洋房

Please also PM to me as I urgently need it! Thanks a lot!

原文章由 VANESSAT 於 08-4-9 21:19 發表
PM to yours already. Thanks.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

對不起.可唔可以pm多一次比我呢?因為我仲未收到呀!謝謝!

禁止訪問

別墅

原文章由 Heady 於 08-4-2 09:37 發表
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...

Dear Heady,

Pls pm me the agent for air ticket. Thanks

男爵府

Dear Heady,

Pls pm me the agent for air ticket too. Thanks

民房

回覆 #43 VANESSAT 的文章

Vanessat,

Can you please pm the agent to me!!

Many thanks.

複式洋房

原文章由 danica 於 08-4-9 15:11 發表
唔該哂myapple,

剛check完國泰的票, 去印尼的由$1400 至$3200 不等, 視乎係去耶加達 / 洒水. 我個工人住的地方我都唔知在那裡 ? 是否買耶加達 的便可, 再加入$100 allowance 去佢屋企便可, 有無人知 ?

另 ...

I have the same case with you. I terminate my maid & her last day on 9May. Is there anybody can help.

複式洋房

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.

Dear Vanessat,

Please PM the agent information to me. Thank you

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

回覆 #1 cutielaam 的文章

我工人七月走, 可否pm給我, thanks

民房

Dear Vanessat,

can you pls also pm the info for me? thanks!

民房

回覆 #1 MHMAMA 的文章

Can you PM the info to me?

複式洋房

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.

可否pm D資料比我呢 ? 唔該你先!

大宅

Please PM me information.

大宅

Vanessat & Heady,

Would you please pm the info to me? Many thanks.

男爵府

回覆 #43 VANESSAT 的文章

我格過3 間 agent 價, vANESSAT 提供的 agent 係最平, service 又好, Thanks

首頁
12345...13

尾頁

跳至