美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

荃灣hair focus 好好呀!~

我今日電左髮啦...係荃灣hair focus ....好好呀個hair dresser...比d意見又好...一d都5out ga....所以好值得去...

複式洋房

Re: 荃灣hair focus 好好呀!~

hello X_Tine
i live in tsuen wan , i want to change my hair style recently , but cant find any good 髮型屋,can u tell me the address and the price of 電直髮and 曲髮,and 邊個髮型師is good pls !
and u 電咗直髮定係曲髮呀?

複式洋房

係荃豐直入咪有好幾個商埸0既...過左一個商埸就見到ga啦...佢係d好起眼0既地方....如果21years old以下...可以減$100...5係就負好似$580..(5sure)...電就$380-580...不過一指pic就一定$580 ga la...嗯...我無特定髮型師...因為我try左兩個都好好...5need擔心ga...佢地d意見好好...好in ga... 我電曲ga...都驚會好ugly...出黎效果5差...重young左tim...不過貴左少少lol

伯爵府

咁$580仲有冇包其他野呀???

複式洋房

包洗,cut,吹

男爵府

係呀!我響呢度整頭都整左好多年,基本上他們幾個女hair stylist 都唔錯,尤其剪方面,價錢其實唔算貴,百零蚊洗剪吹。不過人流多,鋪面同洗頭麻麻。

首頁

尾頁

跳至