派對情報

跳至

首頁

尾頁

洋房

雙子座媽咪 + 雙子座仔女 , 預備齊開生日

我與仔仔都是六月人, 六月初生日, 自89年起, 自己不做生日, 衹讓給仔仔做, 他已經9歲, 事實係無好好地開一次party.
爸爸就係10月中, 無任何忌諱, 當然你們可以講, 無謂沉重,
但我都希望生於六月的你, 大家抒發下, 或者重可以以後一起
有特別的慶祝!

歡迎給予意見...

大宅

Re: 雙子座媽咪 + 雙子座仔女 , 預備齊開生日

哈哈哈,我同個女都係雙子座o架,唔知有冇特別意思o既呢?
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

公爵府

好媽媽勳章

I am 雙子座 too. :-P
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

雙子座係幾多號至幾多號?

5月28日是不是雙子座的呢?

希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

別墅

我個女27/5出世,我自己就8/6出世,我同個女剛好隔左12日
我個女叫善程b,o向2003年5月27日出生 :-D 我的玉照:http://www.babyhome.com.tw/bb/33331

洋房

身為雙子座的朋友, 都會覺得好特別, 例如有藝術的天份,
或情緒化, 但自問不是作大, 有無人認作大呢?

或者由我們自己表白一下, (可以講, 雙子座係非常open
和很有幽默感的)

多謝大家!

男爵府

Hi, dickiechan,

My birthday is 27/5 and my daughter's birthday is 6/6, just like you!
How are you?

大宅

我個男28/5, 我就7/6
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

男爵府

我個囡都係雙子女,不如攪個雙子Party la~~

大宅

我同onting 都係雙子座, 是我所期望的, onting 是在雙子座的最後一天, 由於是過產期都未生, 差點兒趕不及.

onting ma

公爵府

好媽媽勳章

係唔係攪姐? :-P 我好內無開生日會啦.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

我bb都係 6/6 生日

首頁

尾頁

跳至