潮流時尚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

講下平時多數係邊度買衫, 入黎傾下啦

大宅

Re: 講下平時多數係邊度買衫, 入黎傾下啦

HI PRETTY-PRETTY MS.AU.

BEFORE LONG TIME AGO I ALWAY GO TO MONGKOK
CENTRE, BUY AFTER ALWAYS GO TO KWAI CHUNG PLAZA AND TUSEN FUNG CENTRE, WOULD YOU PLS ADV YOU ALWAYS BUY HOW DO YOU LIKE THE SHIRTS. AR... TKS.

大宅

我就多數銅鑼囉.....其實都不外符...i.t./b+ab/epsrit/izzue/heib/polo/ozoc......有時mango 我都覺得有d 幾好...不過要時間巢囉....

咁sogo 都幾好o既....慢慢行, 都會揀到d 靚野....不過, 成日都覺得依家d 衫咁快減.....未著到都減o左就好似唔抵咁囉... :-P :-P
該用戶已被刪除

禁止訪問

伯爵府

miffy,

same as you, I like "playlord" very much when I was at work, but now I like causal wear

大宅

我都好鍾意日本衫, 但我身型比較大隻, 一定唔會啱我著, 所以得個'恨'字, 我通常會買ESPRIT, POLO, JESSICA & GIODANO LADY....等等, 因為有碼啱我著, 但近期我發覺 U2 WOMAN 都唔錯, D款都O.K., 價錢都好抵, 我一般都會會揀D BASIC款, 可以襟著D.

:-P :-P :-P :-P :-P

複式洋房

littlecat,

我同你都一樣鍾意日本衫, 不過平時係出面好難先搵到大隻d既日本衫, 以前係荃豐中心(荃灣), 老闆有時有d比較大件既衫會留番比我去試, 但我最近發現藍田匯景商場有間買日本衫, 個到有好多碼, 又有好多款, 以前都有幫趁GIODANO LADY, U2 WOMAN, 但始終都係鍾意日本衫多d.

大宅

Fave,

請問籃田匯景商場邊到呀, 因為我都係住藍田架, 價錢抵唔抵呀?

複式洋房

JJBB

匯景商場5樓匯景新城259,310號鋪.
價錢一件衫$300-400(我係熟客有八折), 不過我第一次去佢都有比折我, 有d衫特價$200幾蚊(無折).

子爵府

"靚靚"歐陽太 寫道:
我通常係尖沙咀(利時), 荃灣(荃豐), 如果想平d, 我都會去花園行街, 不過就要細心d搵先買到好野.
p.s.因為我在九龍返工,住屯門,所以多數都係九龍區,其實都好想多d行銅鑼灣, 大家有咩好提意呀....

I am livingin Ten Mun too.I don't need to work but my husband's office is in Tsim Sha Tsui, so usually I buy clothes in Mong Kok.I like to buy clothes from my friends, they sell Korean clothes.
我個寶貝仔係屎撈B

大宅

以前未生bb之前就可以周圍買,都唔洗問d sales"有無我side??"因為從來都無諗過件衫會唔o岩我著,特別係free side果d!
我依家通常會去ESPRIT,馬拉松,運動家,波鞋街.....呢種型號既鋪頭買衫!!一定有我碼,同埋如果女裝唔o岩可以買男裝細碼!

大宅

我會去 Sportmax , Armani Exchange ,
EQ:IQ ,Seibu , Lane Crawford .....

複式洋房

Hello All,

I used to shop whereever I go.....that means Tsuen Wan, Kwai Fong, MongKok, Tsing Yi, Causeway Bay........

I love to buy casual wear such as cotton t-shirt, jeans....or even fine clothes as Moiselle

The happiest thing is, I still can take Free Size..he...he.he...he.....

大宅

hello~

I like to shop at oversea... and in HK I will shop at U2, gardino Ladies, land crawford but i just like casual clothes

民房

買衫梗係去旺中啦,又平又in

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沙田PIT

子爵府

i.t , Azona, 銅鑼灣百德新街, 仲有銅鑼灣d樓上鋪(駱克道,恩平道)

大宅

I like Club Monaco, cutting is good!
原文章由 Haemon 於 04-4-11 12:36 發表

I am livingin Ten Mun too.I don't need to work but my husband's office is in Tsim Sha Tsui, so usually I buy clothes in Mong Kok.I like to buy clothes from my friends, they sell Korean clothes.
:pi ...

大宅

原文章由 wife 於 08-8-20 02:19 發表
i.t , Azona, 銅鑼灣百德新街, 仲有銅鑼灣d樓上鋪(駱克道,恩平道)

hi,

what kind of clothes from 銅鑼灣d樓上鋪(駱克道,恩平道)???

首頁

尾頁

跳至