在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我囡同我講"我好鐘意媽咪", 我諗辛苦湊佢咁耐, 最岩聽就係呢句.

我囡而家三歲, 突然攬住我講"我好鐘意媽咪", 聽到佢咁講, 真係開心左大半日, 不枉我湊到佢咁大, 平時佢睡醒就見到我, 同佢玩又係我, 買玩具, 買野食, 乜都係我地全職媽咪做, 連倒屎都係{她還用啖罐}, 當然全部好樂意咁做, 亦是好慶幸做左咁多, 終於佢明白, 媽咪最好, 不過希望佢大個左, 唔好話媽咪煩啦!

男爵府

Re: 我囡同我講"我好鐘意媽咪", 我諗辛苦湊佢咁耐, 最岩聽就係呢句.

真係鄧你開心,我個囡成日淨係"爸爸爸......"

大宅

Re: 我囡同我講"我好鐘意媽咪", 我諗辛苦湊佢咁耐, 最岩聽就係呢句.

鍾薏媽媽 寫道:
真係鄧你開心,我個囡成日淨係"爸爸爸......"
heheee~~ me too~~~

男爵府

老豆就鬼死咁開心!!

大宅

鍾薏媽媽 寫道:
老豆就鬼死咁開心!!

yeah~~ but i always said ''doesn't matter la......if anki call u......pls give her respon.....don't border me ar.......'' hehee~~ i'm lazy.......

男爵府

又係喎!!

大宅

鍾薏媽媽,
very gd morning ar......... :-P :-P

男爵府

畀面勳章

我個女就無同我講佢鐘意我,但就成日同我講,佢會買個barbie比我喎!

大宅

聽到你囡囡同你o甘講真係happy,如果我個仔同我講,我會開心度喊
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

大宅

我個囡都係啦~成日都淨係"爸爸爸......"(佢e+15個月)佢心情靚都會叫我0既~~有時緊張起上0黎都會叫我做baba.......比佢激死我~ :-x

大宅

我囡囡細個時都同我講媽咪我好鍾意妳0架....
不過阿囝唔至講話鍾意媽咪,事原佢三歲多d時,佢百厭,我就罵佢,我話唔睬你,佢就係咁喊嗰不停,我叫佢唔好喊喇.....佢都唔肯收聲,我一於唔理佢走入房,(廳當時有人係到)佢就喺門外一路喊一路講**媽咪我好鍾意妳,我好愛妳呀,妳唔好唔理我呀...**我當時喺房裹面聽到佢咁講,又心甜又心痛,估唔到佢同我講呢d說話,我仲留晒眼淚tim.... :-P :-P
依家佢都7歲la,但係佢都好鍚我,周不時就走埋呢攬吓妳,好鬼痴身....daddy蝦我佢都係幫我0架(玩嘅時候).........真係好鬼心甜

男爵府

我個女一有野想要就會講好鍾意我, 睇到靜心個廣告就同我講, 大個女有錢就買盒俾我, 真係俾佢笑死 :-P

首頁

尾頁

跳至