自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

.

伯爵府

回覆:玻璃瓶鮮奶 開左隔日仲可以飲嗎

未試過驚肚痾

大宅

回覆:玻璃瓶鮮奶 開左隔日仲可以飲嗎?

唔知,不過我唔會飲

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

點解要預先開左佢呀? 鮮奶呢D野, 好快變架.

別墅

應該ok架
聞吓味道先

水晶宮

210 發表於 14-11-28 15:46
點解要預先開左佢呀? 鮮奶呢D野, 好快變架.
飲左半支, 放番入雪櫃, 幻想係ok。 但係我覺得好似好多菌。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆 shannnb 的帖子

一支得8安士都要分兩次飲???????
你都係快D飲左佢啦....有泡有酸就倒左佢喇.....

禁止訪問

水晶宮

210 發表於 14-11-28 15:53

一支得8安士都要分兩次飲???????
係我同事, 佢唔信, 佢以無肚痛 = 無事。所以上黎問下大家。
我地個個話 唔好飲啦, 佢都keep飲。

水晶宮

仲有, 我今日上黎問完, 佢一陣search 下, 就見到我問你地啦。。。叫佢唔好再飲啦, 唔該。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

咁叫佢自己做白老鼠啦...

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

開咗飲唔晒我會倒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔怕

壞左好臭OR好酸,正常唔會飲得落

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至