潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家平時會去邊到買鞋

我好鍾意日本鞋, 我通常會去家樂商場或銅鑼灣地帶買鞋, 有無邊到可以買到平d既日本鞋? 或者你地平時去開邊到買鞋?

大宅

Re: 大家平時會去邊到買鞋

Fave
我都是去家樂商場買鞋,覺得這裡的很美麗.旺角中心都有,不過無家樂 多.

複式洋房

Last time I bought my shoes from chain-store (Wxlker Shop)....

大宅

請問家樂商場邊間呢?我係大腳8,唔知日本鞋有無39號呢?

複式洋房

日本鞋通常分S, M, L 碼, L碼大約係38號.

伯爵府

可以去這裏看看

http://www.jelly-beans.co.jp/jb_news.html

別墅

Hello Wensi

請問this websit 全是日文,我又睇唔明,order時是否安全and how about the mailing fee, but all the shoes are so beautiful, thanks!!

Fr: clanna123

大宅

我都覺得日本鞋幾好
我係旺角兆萬中心買架, 價錢都幾合理, 有時有d特價鞋仲幾平, 我買過一對特價boot, 百零蚊, 羊仔皮, 幾舒服呀!

洋房

連卡佛

伯爵府

clanna123,
我都未order過,是其她媽咪介紹給我看。如果妳去網到,入shop info 裏面,在入overseas說,香港有4間分店的。你可以看看,希望可以幫到妳啦!

cafebaby
我都喜歡去連卡佛買鞋,但要等減價先可以買。還要看老細買了什麼款,不可收相同。不過很難相同,她買兩對鞋差不多是我一個月人工啦!

複式洋房

我都黎搭下咀。我agree with Wensi, Lanecrawford我都係等sale至買,同埋我會考慮先睇seibu,因為d鞋young D同平D。
我真係好鐘意買鞋架,我試過一排做鞋tim。個師父會抄外國書d款,用自己d皮做,好似架。因為呢一兩年想save D money同埋唔係甘

大宅

DEAR WENSI, JUJUMA,

我都 係 LIKE 買 鞋 呀, 但 係 有 左 亞 囡 就 少 買 左, 所以 多數 通常LOOK THE PRICE AND STYLE, 係 唔 係 LIKE 知 會 買, BUT I VERY LIKE JELLEY BEAM SHOES, AR. 好 靘 BUT I NEVER GO TO Lanecrawford buy so 貴, 因為 tsuen fung and kwai chung plaza 有 buy..

別墅

jujuma

你係邊度造鞋,我隻腳好細,好難買鞋,我通常造鞋,我想搵多個師傅。有概幾多錢一對?

複式洋房

我在尖東半島中心(希望冇記錯,因為尖東d centre名好亂),大約幾佰至千幾都有,因為佢成日話佢用d靚皮,所以要呢個價錢。不過佢d皮真係唔錯

大宅

我都好鍾意買鞋, 但我都等到有折先會買, 但一定會揀意大利製造, 我始終都覺得D款同料都係正D, 又會襟著, 但相對價錢會比較貴, 我會揀D襟興款, 呢排我鍾意買帆船鞋, 尤其係Abebi Shop 既帆船鞋, 我已經睇中一對, 但價錢好貴, 都係等佢減價先再考慮啦, 又唔係趕住著.

別墅

Thank you Wensi

Fr: clanna123

複式洋房

我都好鍾意連卡佛d鞋, 通常我會買黎返工著, 不過我都係係減價先買, 正價太貴啦.

大宅

我想問下可以在那兒訂做鞋, $$又多少
因為自從生完B後, 都係要留番D$$比BB用呀
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

伯爵府

Too expensive of Land Crawford & not worth, just window shopping. I will go to Seibu coz get much discount & Birkin or Extravaganza (shui for shop) they've discounted on brand named shoes.

大宅

wensi 寫道:
cafebaby
我都喜歡去連卡佛買鞋,但要等減價先可以買。還要看老細買了什麼款,不可收相同。不過很難相同,她買兩對鞋差不多是我一個月人工啦!

wensi & cafebaby,
同道中人喎,我都鐘意 Lane Crawford d 鞋呀!
上個月 VIP promotion less 15%,
妳地有冇入貨呀?

首頁

尾頁

跳至