興趣嗜好

跳至
[電腦] Upload 失敗

首頁

尾頁

大宅

Upload 失敗

我想更換大頭照 (係 gif 公仔圖),係AlbumTown上傳好多次都失敗,佢話 "Invalid Media Format",我應該點做? 係咪先將幅圖儲存係"我的圖片"後先至上傳0架?點解我一按 Add File,佢就出現0左"我的圖片"0既Box? 可以幫幫我嗎?

唔該0西!

大宅

Re: Upload 失敗

大頭照係儲o係 BK 網站樹而唔係 AlbumTown 樹既喎。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Q太郎媽咪 寫道:
我想更換大頭照 (係 gif 公仔圖),係AlbumTown上傳好多次都失敗,佢話 "Invalid Media Format",我應該點做? 係咪先將幅圖儲存係"我的圖片"後先至上傳0架?點解我一按 Add File,佢就出現0左"我的圖片"0既Box? 可以幫幫我嗎?

唔該0西!

要先將gif檔轉做jpg檔,先可以upload上相簿架。

男爵府

I tried to upload the photo (jpg format) for 大頭照 in left hand side but unsuccessful. Please advise how to upload.

canau

大宅

Does your 大頭照 exceed the BK limit of 20KB file size and 150x150 pixel resolution?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
醒 世 文 ... 2 3 4 5 6 .. 40