嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買蓆給 BB ... 邊種好 .. 請介紹

想買蓆給 BB 放係 BB床 & BB 車 ... 請問邊種好 & 邊到有得買..... 請介紹。 Thanks !!

洋房

Re: 想買蓆給 BB ... 邊種好 .. 請介紹

bbho
我上年係荷花買左張放bb車
放bb床既就係國貨公司買

其實兩樣你都可以係荷花、吉之島、國貨公司買到。
你可以去睇下

洋房

永安都有得賣, 我剛買了只係 around HK$20.

子爵府

I have just bought 蓆給 BB 蓆給 BB 車 in Mong Kok Sun Wah, it's $49.9, the brand is BABY MICKEY.They have another 蓆給 BB 蓆給 BB 車,it's $19.9, but is thinner than the other one.

我個寶貝仔係屎撈B

洋房

我去咗BeBe Dream 買,果張係用日本"搭搭米"來做,仲有一種香草味。

別墅

I bought the "嗎口辰"席 for the baby cot last year. It costs $300-$400 in 華潤. It's highly recommended by the salelady as it's more 滑 than the traditional one. For the stroller or high chair, you can buy bamboo mat. It costs below $50.00 I've bought one from Jusco recently but I forget the price.

男爵府

RICK
請問BeBe Dream 果張日本"搭搭米"蓆幾錢?

洋房

我用會員價$89買架,好好用,話晒"搭搭米"嗎?如果唔舒服日本仔點會咁多年都用"搭搭米"呢?

男爵府

all bebe dream out of stock!!

複式洋房

我剛喺吉之島買咗一張,有「明日之星」字樣,但係好可惜,原來擺唔落我部bb車﹗

男爵府

rick
唔該!我已經到be be dream訂左張蓆,但係唔知幾時有貨,因為佢話新貨無"一帆風順"四個大字

首頁

尾頁

跳至