基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

幫忙

我吾係教徒 .我吾開心.可以幫助我嗎.

別墅

Re: 幫忙

好欣賞你咁主動, 可否分享多 d, 等我地知道可以點樣幫你 ya !
珍惜生命、把握今天,因為仍活著不是偶然,也不是必然! :-P

公爵府

laiheiyau:

我都不是教徒. 將不開心的事講出來, 會舒服些,
而且BK mummy很樂意互相幫助. 正所謂一人
計短, 二人計長. 聽聽BK mummy的意見!!

mrs chan

恭賀新禧,迎春接福!

大宅

laiheiyau,

你有什麼唔開心呀? 基督版的媽咪定會幫你, 而且會為你代禱, 有事不妨直講

男爵府

ALL MEMBER,

THANK YOU

LAI HEI YAU MA MA

男爵府

JSMAMI,

YOUR LIVE . I LIVE IN TIN SHUI WAI.

別墅

laiheiyau你好嗎... 其實你係唔係教友唔重要, 相反.... 你會覺得基督徒區會可能幫助到你是正確的, 不過.... 在online上有好多人, 說話唔太方便, 如果你有一些基本問題, 不妨講出, 我們會為你祈禱, 如果你希望有人和你分擔, 你住天水圍區, 我有一間好熟識的教會, 裡面有好多人會願意為你協助, 如果唔介意的話, 洪水橋聖士堤反的以利亞之家, 內有一位叫Grace的小姐, 你不妨找她傾訴一下, 她很有耐心同熱心去了解你的問題.... 願主祝福你和你家人

你知嗎.... 神的帶領好奇妙, 當你有需要, 祂會在你身邊, 你也不自覺地步近了祂的信念中, "信", "望", "愛"
我們應該感恩 神的話語令人清醒

大宅

laiheiyau,

I live on HK island, a bit far from Tin Shui Wai. If u prefer to talk in private, u can send me a PM (private message, a function in BK). As mjzz said, God is with u even when u are down & out & u may not be awared that He is helping u

男爵府

DEAR MJZZ & JAMAMI ,

THANK YOU .

首頁

尾頁

跳至