自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

搵得番就好

侯爵府

BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哈哈!!!!
我之前又係試過咁..我養左1隻啦~有日同佢玩時走左捉唔到,又驚媽咪鬧~咪買過隻頂住先囉!!點知幾日後佢無啦啦係我身邊走過~即刻捉番佢囉..但就係因為咁比我媽咪知道左佢走失過~仲咬爛曬d膠袋...

大宅

其實我今早以為另外一隻食左距, 成個傻左望住另外果隻. 果時又怕距無得食, 又怕距死hai d lon lon la la, 又怕比老公罵, 又怕個仔傷心...

原文章由 p_o_m_a_n 於 08-4-5 22:28 發表
哈哈!!!!
我之前又係試過咁..我養左1隻啦~有日同佢玩時走左捉唔到,又驚媽咪鬧~咪買過隻頂住先囉!!點知幾日後佢無啦啦係我身邊走過~即刻捉番佢囉..但就係因為咁比我媽咪知道左佢走失過~仲咬爛曬d膠袋... ...

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜晒~~~

大宅

好YEAH....搵番LU...

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至