夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

:-? 老公不是心中最愛的人!!! :-?

老公不是心中最愛的人!!!
曾否想過這問題?
:-DRyan born at May 4th 2001 w/4.11kg. Ralph born at Aug. 13th 2002 w/3.66kg They grow up in a happy family! :-D

伯爵府

Re: :-? 老公不是心中最愛的人!!! :-?

有時我都會咁諗,尤其是當我們鬧意見的時候,真係好想同佢講不如我們離婚啦。但又諗深一層,佢為左這個家及bb都很辛苦地去工作,所以我都好快打消這個念頭,想番以前同佢未結婚之前的日子。

不過,既然你都選擇同老公行這一段漫漫人生路,人生怱怱數十年,很快便過去,不如就比心機地去經營下去吧!

有時真的很羨慕那些結婚4、50年的夫婦,現在真的很少了,好像我爸爸媽媽,非常姻愛,但一場病令我爸爸就這樣離開了,但願各人都珍惜對方,每天愛他/她多一些!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

侯爵府

我最愛的人,不是最愛我的人
人生就是充滿錯配
但我相信自已找到最值得共渡一生的人

子爵府

我都認為我已經遇到我一生最愛既人---我老公&顯霖仔(呢個係生出嚟既... )

大宅

如果老公唔係心目中最愛嘅人
咁我嫁比佢做乜呀??
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

複式洋房

lovelyanyan 寫道:
如果老公唔係心目中最愛嘅人
咁我嫁比佢做乜呀??
I very agree with you.
My husband and my son both of them are my love on my life.
I love him, so I married him.
I love him , so I born a baby with him.
:-P

民房

係呀! 有時嫁的未必是最愛的, 但卻可以終老嫁!

大宅

最愛 = 得唔到

所以老公/老婆通常都唔係自已既最愛。
:idea:

侯爵府

lovelyanyan
我都好想
但心中至愛未必會是愛我的人

禁止訪問

大宅

由識佢到依家...由結婚到依家...由阿b未出世/出世到依家~~老公都係我既至愛!!!(我相信佢永遠都係我既至愛)
該用戶已被刪除

大宅

You all so lucky... :-(

複式洋房

kf&33 寫道:
老公=心中最愛的人 好彩我的老公是一個很愛我的人, 也能為我分析事情的人.

Same Same to me la........

首頁

尾頁

跳至