親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

請問 check-in 時買埋 2 day combo, 俾現金, 定係簽咭?

如果俾現金, 就要唱多d馬幣!!

Thx!

大宅

回覆:Legoland 2 day combo

Both you can

公爵府

回覆 kwanso78 的帖子

唔該晒!!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我官網買, 於HK print 出來帶去換真tickets

buklaylay    發表於 14-12-4 17:49

大宅

其實如果住酒店,可以用1天價錢玩2日,仲任出入,不過要front desk買,我昨天回來!

公爵府

kwanso78 發表於 14-12-4 15:08
其實如果住酒店,可以用1天價錢玩2日,仲任出入,不過要front desk買,我昨天回來!

...
係呀! 我已經 send 咗 email 去, 要求買 1 day combo, 玩兩日...
請問你知唔知d自助晚餐得唔得? 要唔要預先訂位?

大宅

回覆:buklaylay 的帖子

Dinner buffet冇試,試左意大利餐廳……入院有D餐有公仔跟……呢個set……好似馬幣30不過唔同餐廳有唔同公仔

大宅

引用:Dinner buffet冇試,試左意大利餐廳……入

原帖由 kwanso78 於 14-12-04 發表
Dinner buffet冇試,試左意大利餐廳……入院有D餐有公仔跟……呢個set……好似馬幣30不過唔同餐廳 ...
肉醬濶面+野飲一杯+水一枝+星戰公仔

公爵府

kwanso78 發表於 14-12-4 21:38
Dinner buffet冇試,試左意大利餐廳……入院有D餐有公仔跟……呢個set……好似馬幣30不過唔同餐廳 ...

多謝報料...
我住兩晚, 第1晚去睇下 buffet 咩環境, 先決定!!

侯爵府

...
請問你是那里換馬$? 謝謝!

男爵府

引用:請問+check-in+時買埋+2+day+combo,+俾現金

原帖由 buklaylay 於 14-12-03 發表
請問 check-in 時買埋 2 day combo, 俾現金, 定係簽咭?
請問去到先買會唔會有機會賣晒?我今個月21號去,都係新加坡學校假期

公爵府

sky_blue618 發表於 14-12-5 18:05
請問去到先買會唔會有機會賣晒?我今個月21號去,都係新加坡學校假期

...
我預先 send email 去 Legoland Hotel 問, 佢回覆話可以 check-in 時買埋...

成個12月都係馬來西亞, 同新加坡學校假期...
https://www.cuti.my/guide/calendar2014.html

公爵府

iris5a 發表於 14-12-5 17:31
請問你是那里換馬$? 謝謝!

(搭訕 mode)
如果喺香港島, 可以去中環百年...
九龍去重慶堅成...
我第1晚住 KSL, 諗住附近先唱!!

pomanlife    發表於 14-12-11 11:00

男爵府

引用:Quote:sky_blue618+發表於+14-12-5+18:05+

原帖由 buklaylay 於 14-12-05 發表
我預先 send email 去 Legoland Hotel 問, 佢回覆話可以 check-in 時買埋...
Thanks!

伯爵府

...
we will also live in the hotel, but you must buy the hotel from the official website in order to get the pay-1-day and get 2-days combo, right?
because I buy the hotel from agoda, so I can't enjoy this benefit and need to pay 2-days combo?

公爵府

zxzx 發表於 14-12-5 21:34
we will also live in the hotel, but you must buy the hotel from the official website in order to get ...

(搭訕mode)

我係 agoda 訂房, 問過... 係可以 RM175 價錢玩兩日...

大宅

我也是分開在a goda訂,我之前打過電話問……係可以在front desk前買到2days combo,另外,錢係我上次去馬來西亞時同導遊唱的……但在Legoland look card剛收到個價兑2.3xxxx都唔錯……還有提一提,singapore上legoland車票我在一間叫wts的公司訂,平過official web site.我住文華東方,在Singapore flyer上車………

buklaylay    發表於 14-12-6 11:08

大宅

http://www.wtstravel.com.sg/index.php/theme-park
呢間

伯爵府

死火, 仲係網上買左兩日飛, 點算?

侯爵府

謝謝!

我住trader 係咪都應該有得換?

首頁

尾頁

跳至