單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一直都想佢回頭..但佢好堅持咁話不會回頭.我地未正式離婚...不知仲無機會.但我有時會想好不好無限期等..雖然有時都想搵個第二個.真係好辛苦..真係想有個依賴下.都不知點做..好煩..
想淡忘他時候..他又搵我...不過忘記都唔係好難..要時間沖淡
咁你地會不會等仲有有無限期

珍珠宮

冇限期(因為唔會等).......因為個人變左就係變左, 我到而家更加相信一次不忠百次不容呢句話~
我亦唔希望佢回頭~因為佢之前都回過,係我要放棄段情的~!之前有太大陰影,一齊番都唔係好事~自己又辛苦佢又辛苦~費事晒自己時間!!面對現實生活好過

等待驗證會員

原文章由 bobby711 於 08-4-6 01:09 發表
我一直都想佢回頭..但佢好堅持咁話不會回頭.我地未正式離婚...不知仲無機會.但我有時會想好不好無限期等..雖然有時都想搵個第二個.真係好辛苦..真係想有個依賴下.都不知點做..好煩..
想淡忘他時候..他又搵我...不過 ...

唔好咁樣la,天大地大,仲有好多好男人架,你咁樣只會浪費青春咋,點解咁唔放得低ar,與其花時間去等一個未知嘅結果,不如花時間去揾個好男人番黎,咪仲化算!

傻妹,到你人老珠黃時,你就知無了期等待是一件幾 令人後悔,但又冇得翻身嘅蠢事la!

大宅

我同你一樣初初都係等佢回頭,但係佢都係堅持唔會(我等左都有半年啦),我地都未正式離婚,但係我而家唔會再比機會佢囉,就算佢真係想回頭我都唔會再要佢,有第一次就會有第二次,lee個世界甘美好,點解要為左LEE D衰男人整到自己唔開心,不如同個小朋友開開心心甘過仲好.

原文章由 bobby711 於 08-4-6 01:09 發表

禁止發言

子爵府

當諗到個老公點去滾.點去大大聲聲講風涼話,就會怒火中燒.等佢回頭我諗都好難事.不如諗點樣去照顧身邊小朋友好一點還好....

大宅

原文章由 SingleDaddy 於 6/4/08 18:57 發表
I wont wait for her anymore. NO WAY

me too......

大宅

我同你一樣傻傻咁等左成年幾
但佢都無回過頭
決心忘記~收拾心情~要努力慢慢走出呢個困局

複式洋房

一定唔會等啦........傻 一次就夠

大宅

畀面勳章

原文章由 四眼雞丁 於 08-4-7 01:51 AM 發表
當諗到個老公點去滾.點去大大聲聲講風涼話,就會怒火中燒.等佢回頭我諗都好難事.不如諗點樣去照顧身邊小朋友好一點還好....

無錯,珍惜自已身體有既重好啦!
比時間忘記他吧!
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

別墅

要真正忘記一個自己曾深愛過的人真係好難, 我都好明白樓主現在既心情, 明知佢對自己唔住, 但又忘記唔到佢既一切, 心裡面仍好想可以好似以前咁, 希望所有唔開心的事都無發生過. 但感情係唔可以單方面的, 只係單戀係無幸福既. 或者真係退一步可以海闊天空呢. 大家一齊努力啦.

別墅

絕對不會,coz 他hurt 得我too deep!

大宅

原文章由 kanas 於 08-4-10 01:17 發表
絕對不會,coz 他hurt 得我too deep!

me too

大宅

唔好諗啦!你唔好等啦!前面仲有大把好風景!試下出去找D新朋友,依家可能係初初,唔慣,遲D就會好D架啦!如果可以的話,儘快離婚/比一個時限自己,半年又好,一年又好,總之就唔好拖甘耐,盞自己辛苦.你成日諗佢會唔會回頭,人地2個都唔知幾HAPPY!咪傻啦!

珍珠宮

ME TOO!

洋房

對她以冇感覺又點會等呢?

禁止發言

珍珠宮

原文章由 單親爹地 於 08-4-12 03:55 PM 發表

絕對認同!!!!!你的見解!!!!!

p.s: 天生我才,你一定有你的用處的!!!!!
好好珍惜你現在所擁有的人和物吧!!!

大宅

就算佢回頭, 都唔會再理佢

原文章由 單親爹地 於 08-4-12 15:55 發表

洋房

原文章由 unhappy1104 於 08-4-12 19:24 發表
就算佢回頭, 都唔會再理佢

我吾會, 因為離開是因為很多很多的傷害堆積而成的, 不是一次半次的傷害. 所以一定不會

首頁

尾頁

跳至