意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 206|主題: 88739

想問一問LONGCHAMP?

子爵府

國民生產總值:13726

2018勳章

想問一問LONGCHAMP?

想問一問longchamp d袋係機場買會唔會平....平幾多?
想買大或中型的(粉藍色)?知唔知幾多錢?係邊個國家出?

伯爵府

國民生產總值:19815

Re: 想問一問LONGCHAMP?

機場買會唔會平??--除非你識人在機場做.
我剛幫人於法國買回來,大size手抽的,Euro55並有10%discount,另外退税.So is around$450.HK is $720.
所有colour 相同price.

民房

國民生產總值:128

請問知不知細size手抽(香港$590)同無拉鍊手抽(香港$530)在法國買要多少Euro?
因為我想找朋友買.

伯爵府

國民生產總值:19815

bigb,
Sorry ar!!我唔知啊!!因只係幫幾個friend買大size 的,其他冇留意.

大宅

國民生產總值:1574

I want to have one ar, anyone will go to France recently
~-~-~-~-~-~wingwingchu

民房

國民生產總值:23

can u help me to buy long champ??
i want to buy for my mother as a gift
but HK is too expensive ar.
thanks
my email: [email protected]

大宅

國民生產總值:1300

唔好意思!答下咀,請問有無人知旺角家樂商場地下有兩間賣名牌的,其中一間有longchamp,賣得好平,公價$590(小)佢就賣$460-480,我見到唔夠買,唔知係唔係水貨,我想買多個呀!有無人知呢?

大宅

國民生產總值:1197

longchamp 有 e-shop,,但沒有 hk 區,可以上 wedsite 睇!

洋房

國民生產總值:343

在太子聯合大size都只是$5xx.
近日我有同事去法國出trip,格價後都不是同hk差很遠的.
不過真係買的話,平$1都係平!!
tsaleung

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.