嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 陪月勳章

仔仔比蚊咬

我住屯門區,今朝發現7個月大仔仔塊面有粒蚊癱,
應該用什麼搽?
有冇人而家要開風風扇or冷氣?
[img][/img]

男爵府

Re: 仔仔比蚊咬

我個女訓覺時都俾蚊咬左眼皮,即刻腫哂,我醒起之前有媽咪講過可搽蘆薈gel,我即刻同佢搽,訓醒就消哂喇,好勁呀!
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

大宅

BK Milk勳章

Pls advise where can buy the 蘆薈gel, my son also 俾蚊咬左眼皮 last night! :-x

男爵府

lusanna,
我係之前有bk媽咪集體訂購時買的,係康x來,我知forever都有,你睇下有無人幫到你買啦!

不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

王國長老

王國長老

我可以幫您買, 您想買邊隻??康乜來ALOE @$81定forever ALOE GELLY @$85???
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

男爵府

hi cookie,
係喇係喇...我上次就係同你交收,但竟然依家先用得著

洋房

hi cookie

please check pm

thanks!

複式洋房

Cookie,

Please check PM.

別墅

請問這支gel 除了搽蚊"難"重有無其它用途呢?例如:熱痱,濕疹....因我bb除了時常比蚊針,皮膚都唔係太好!

大宅

Hi

Pls pm to me also. I want to know what I can do for my little girl. She said it is very very itchy.Tks.

首頁

尾頁

跳至