親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地4大2小(2歲和3歲),book 7人車,這家是jm推介的,我估服務不會太差,但不知價錢是否適中,請問大家知道大概價錢如何嗎?謝謝

Day 1 (4500台幣)
大約中午12:45由機場往台北長榮桂冠酒店寄存行李,西門町,紅樓,101大樓等等

Day 2 (5000台幣)
大約早上10時半出發九份,金瓜石,十分放天燈,饒河夜市

Day 3 (4500台幣)
早上台北車站台灣故事館,淡水,美麗華,士林

Day 4 (1200台幣)
早上10時30分去機場(乘搭下午1時的航班)

Day 1 - day 3 價錢是包8小時,超時每小時500台幣。費用已包含所有油費,過路費,停車費及乘客保險。

大宅

回覆:heinam2011 的帖子

自己book自駕,有GPRS

大宅

引用:自己book自駕,有GPRS +

原帖由 baby0103 於 14-12-06 發表
自己book自駕,有GPRS
哈哈,沒有車牌

男爵府

好媽媽勳章

引用:我地4大2小(2歲和3歲),book 7人車,這家

原帖由 heinam2011 於 14-12-06 發表
我地4大2小(2歲和3歲),book 7人車,這家是jm推介的,我估服務不會太差,但不知價錢是否適中,請問大家知 ...
比你參考下,我聖誕24號去台北,機場接送+8小時(7人車)=供5000台幣

大宅

引用:我地4大2小(2歲和3歲),book+7人車,這家

我地4大2小(2歲和3歲),book 7人車,這家是jm推介的,我估服務不會太差,但不知價錢是否適中,請問大家知 ...
你既價錢唔算好抵⋯

我7月去時,book 7人車(的士)
機場來往市區$1000/程
去九份十份等地方,8個中都係$3000⋯

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:報左價,呢個台北包車價錢抵嗎?

好似貴左少少!機場到西門町約一千,day2行程價錢三千左右!

複式洋房

我5個人,要包T5九人車,請問可否推介好的合法包車公司?謝謝。

侯爵府

引用:我地4大2小(2歲和3歲),book+7人車,這家

貴!

只看酒店去機場已經知,我坐toots wish $900

包車1000-1800、$4000

大宅

引用:Quote:原帖由+heinam2011+於+14-12-06+發表

原帖由 小山丘 於 14-12-06 發表
你既價錢唔算好抵⋯

我7月去時,book 7人車(的士)
可以分享下你用的包車資料嗎?謝謝

男爵府

畀面勳章

回覆 heinam2011 的帖子

我之前6個大人由機場出西門町 好似1000-1200台幣

男爵府

好似貴左少少喎。。。但你是否新年或聖誕去?

珍珠宮

heinam2011 發表於 14-12-6 00:31

其實好難比較價錢的, 因為新車和舊車不同價錢, 車的牌子不同又不同價錢.我們也是4大2小, 今年聖誕準備包車遊宜蘭周邊地區, 包了全新德國福斯 T5 商務9人車, 全日8小時是 $4500.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:報左價,呢個台北包車價錢抵嗎?

除左day2, 其它3日打的啦, 2架車都未必要咁貴

大宅

引用:Quote:原帖由+小山丘+於+14-12-06+發表你既

可以分享下你用的包車資料嗎?謝謝
已pm u

大宅

引用:Quote:原帖由+heinam2011+於+14-12-06+發表

原帖由 小山丘 於 14-12-06 發表
已pm u
謝謝

大宅

引用:好似貴左少少喎。。。但你是否新年或聖誕去

原帖由 wing51110 於 14-12-06 發表
好似貴左少少喎。。。但你是否新年或聖誕去?
不是呀,只是12月11出發

大宅

引用:除左day2,+其它3日打的啦,+2架車都未必要

原帖由 TMC3012 於 14-12-06 發表
除左day2, 其它3日打的啦, 2架車都未必要咁貴
明白,只是兩老兩幼驚他們辛苦,如果路程不太轉折,你的建議也不錯,謝謝

男爵府

我上次9月28出發,機場接900,一日包車8個鐘3500。。。你參考下,我4個人7人車

珊瑚宮

引用:我地4大2小(2歲和3歲),book 7人車,這家

如果加埋行李要8-9人車(機場--酒店來回)

大宅

回覆:wing51110 的帖子

剛剛傾完,只肯總數減700台幣,好似真的不太抵

首頁

尾頁

跳至