自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係未有左bb就成日見到果d野..........你地知我講咩架啦....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我果陣都有咁諗過~但冇試過喎....

大宅

SORRY..再講清楚D....唔係因為驚唔想生BB...係我岩岩今日知道有左BB...但之前呢個星期我見到2次果D野,,,,係好驚...但驚之餘唔明點解...同係好定唔好架.....

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果在道家來說

如果就快生得會有機會見到的

但 bb 一出世你應該無機會見到

因嬰兒哭聲據說會趕走靈體的

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

好煩呀...唔知同唔同家人講...

第一次....早4日前...我返HK住酒店...訓訓下有個我識既人...(當時唔係到架)....同我講...X姐姐..我隻表呢咁...我起身見佢就同佢講..(咩呀..你仲乜你到架)..AND佢就走埋我身...但佢埋黎果到一路變樣...到我身邊果陣...好近..係頭望頭...都係問我同一樣野...AND我好驚果陣我罵左出口...攪咩呀...佢就"容"左咁我係我身邊...

大宅

第2次...今日..我今日既下午6點左右知道左我有BB...本身約左朋友BBQ...好耐都未入去...因為係家發呆唔知點算好...最後..係8點左右入去啦...我坐的入去差不到既時間...突然覺得好驚..覺得左手面隻WINDOW有個白色既人係到..///咁我諗住係未真係人係黎...係未我眼花...
SO...我再望轉頭...真係仲見到佢...(佢係著白3既伯伯...)...咁岩岩果下我就到啦...比錢落車啦..點知我落左車果下...再望...唔見左佢...但果條路係一條架...邊有可能佢行咁唔見左呀...

大宅

我唔係頭一次生BB架...我個仔就黎5歲...但係我有佢果陣完全冇D咁既情況...

珍珠宮

嗯.... 你個情況, 好得人驚呀!!
(c, 今晚會唔會訓唔著架!)

你不如聽日去d香燭鋪問下啦.....
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

我唔會訓唔著...不嬲慣左夜訓同睇TV慢慢訓...我唔係話好驚果D...我又冇得罪佢地...但係我唔知點解會咁...同埋係未唔好架...

珍珠宮

係..... 我會訓唔著呀~~~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至